其實當年MSN收咗皮係好可惜

515 回覆
2938 Like 34 Dislike
幾時都話
MSN係最好的年代,科技方便溝通,見到真人就用心面對面咁交流

宜家個個低頭族
好懷念
有個同學睇代罪羔羊係msn show左出黎
比其他同學cap低左放上xanga 笑撚死
第二日個個同學見到佢都問好唔好睇呀
status仲可
Msn icq等人online果種感覺真係幾難再有
同埋以前同你傾偈個對象一定係坐喺電腦前面
對方肯坐定定同你日傾夜傾既話已經
同一時間sms又要錢 所以又會好珍惜每個sms
Smart phone興起 你永遠唔會知對方做緊咩
感覺好似差好遠咁
咩叫MSN
因為以前無智能電腦,見到人online果陣佢多都係響自己屋企
icq最勁係有share file
想放咩file俾人down都得
好好用
性啟發軟件
ig 多
Mewe 有啲嘢真係取代唔到ig...
當年由打字唔合格到打字神速都喺全靠MSN
Mewe只係似fb嘅tg
俾人震撚到hand機先係最大問題
細個真係嚇到仆街
呢個都係
依家第一時間起左你底先, 唔係靚仔靚女就bye bye

以前ICQ random chat成日有陌生人add我, 都可吹到水
ICQ用自家number注定要淘汰,
MSN用email又係注定要淘汰。只係當時無辦法。同call機同一原理
童年回憶
成日都down鋼鍊 二百集打後果d睇左好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞