[大奶奶]《生化危機8》大量內部開發版本截圖泄露

78 回覆
14 Like 2 Dislike
拎十字架殺怪
第一集已經有獵殺者、暴君、大蛇、大蜘蛛,生化從來都唔止講喪屍。
好似6咁就算,5都可接受
想用第三身視點
ada不知幾撚正紅色低胸恤衫加緊身皮褲正過旗袍
唔睇個名既話 覺得7好撚好玩
咁 Wesker 可以有好多個嘅
你唔覺 Wesker 個樣都好似 matrix 個黑超人咁可以無限複製架
的確係最容易比非FANS 接受嘅一代
無傳統喪屍咁佢係咩game都得啦
btw 有張真係好似蝦蘇魯
識整就梗係Wesker 複製自己備用垂生
然之後 Ada 又走咗去幫 Wesker 做野
變埋 final boss
玩法就456炒埋一碟咁整
包保賣到全年銷量冠軍都得呀
其實生化危機個主題一直都係用病毒去令人類「進化」,喪屍只係進化失敗嘅結果,由第4集開始已經無傳統喪屍咁濟
生化真係咩game都得,umbrella 近代成功左咩都整到咁解佢地一直係要整生物兵器
冇理由咁多集都會有失敗既負產品喪屍
嚴格黎講,全部生物兵器都係失敗嘅副產品,包括「暴君」,只係傘公司廢物利用當商品賣,而BIO5入面Wesker個最終計劃就係喺平流層散播病毒、等病毒佈滿地球,然後有抗體嘅人類全部變超人(例如Jill),無抗體就死晒,目的係令全人類進化
咩GAME都得咁不如放埋落去Crossover啦

咁魔幻 邊度生化
仆你個街outlet 來既
神化危機
6真係勁差 玩一次就夠
爆咗幾時開售幾好你老母成日不斷重制拖延時間 捨得出啦咩
6堆劇情伏筆個 同堆人物係唔係唔諗住再寫?
其實6個合作mode幾好玩 雖然都係靠無敵體術玩
6係幾個主角加埋故事太長太悶 但唔算差
4 5 6 風格 玩法差唔多
6係5仔加強版 但予乜新意
不過6仔 體術無雙
體力格仔系統堅on9
6動作玩落係多元化d 就係冇5咁正
6個傭兵模式我係冇掂過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞