[大奶奶]《生化危機8》大量內部開發版本截圖泄露

78 回覆
14 Like 2 Dislike
https://www.facebook.com/NowzPlay/posts/2813245148945988

《生化危機8》開發版本顯然已經泄露出來。對Capcom的勒索軟件攻擊繼續導致內部文件和軟件的泄露,而《生化8》就是最近的壹個。

最近《生化危機8》的截圖被廣泛在社交媒體和遊戲論壇上傳播,截圖來自於《生化危機8:村莊》的內部開發版本,因為明顯可以看到屏幕上有開發參數。

截圖顯示的是壹個長著蝙蝠翅膀、有著人類軀幹的怪物,壹個長相酷似吸血鬼的女人以及壹些未知女性的圖片。壹些圖片中有嬰兒和撫養嬰兒的服飾,暗示了嬰兒可能在情節中起到了壹些主要的作用。

由於Capcom拒絕給黑客支付贖金要求,上個月就已經有黑客曝光了《生化危機8》的發售計劃:2021年4月。

勒索軟件攻擊最初在11月初被報道,盡管Capcom壹開始認為消費者數據沒有被泄露,但他們隨後發現有大量的個人數據可能已經被泄露出來。

又拎芒亨D模組黎用
仲咩好似開始克蘇魯化
咁似dark souls
似畢幫
左炒右炒咁
好好地第三身整到第一身
屌你又話回歸最初既bio 點知次次都打到飛天
Shh.. I hear a witch..
第一身bio不了
愈做愈差 喪屍變咗鬼神之說垃圾驚
希望出pc有埋vr,sony嗰個vr好垃圾
睇路呀
TLOU
CYBERPUNK
一日未出咩圖都唔好信
由於Capcom拒絕給黑客支付贖金要求,上個月就已經有黑客曝光了《生化危機8》的發售計劃:2021年4月。

唔比錢 你情報流出可以免費宣傳埋
如果係真,打到咁,又玩到咁奇幻
不如出埋生物參謀、精危戰將、七神兵啦
流埋條故事線啦都唔知咩黑客嚟
Marketing應該搶先做公佈
出啲到喉唔到肺既消息
再等黑客做埋剩底既
都係生化危機6好玩,大城市清zombie+故事好吸引
你點知
都唔知係咪故意漏出來
上次bio7就有streamer未經批准放上twitch玩
今次就被hack

capcom
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞