kol馮天蔓閃卡流出後開ig shop賣淘寶衫

1001 回覆
917 Like 69 Dislike
去驗眼啦咁都唔叫細
馮天蔓連登分身留言E奶水原希子 & A-Zzz

瘋狂spread話條ex出軌先所以合理化佢搶人男朋友 後尾ex係ig澄清根本冇呢件事

仲要攞湯洛雯嚟比喻自己想點呀人地同馬明一齊光明正大仲咁多人祝福 你同Paul哥對狗男女比人屌到反皮

扮痴線西想洗脫ftm分身罪名笑撚死比人踢爆

呢個屌都廢9是咁撚耐仲以為5201314係蝗語我愛你一生一世得啦知你係港豬啦100%match ftm

繼續發狗瘟式瘋狂鬧個ex

呢個最好笑 話個ex冇家底冇樣 明明人地有錢出國讀書有學歷有氣質過佢多多聲仲要cap人圖放上嚟討論

後續 佢搶完bestfrd條仔仲可以毫無悔意 迫到個讀law嘅bestfrd開名警告佢再作嘢唱9佢嘅話就會法律途徑解決自此E奶水原希子同A-Zzz就縮返入老母個閪到冇再出過聲we miss you 馮天蔓
咁嘅樣都可以做雞做到咁出名先勁
好撚正
仲要P到勁明顯,有啲P到唔同樣
好唔專業喎Aleshia
自己like自己 100% match
好呀屌有冇追擊Pr template
我地po嘅就得一個負評
諗起佢話自己係體操女神 又話自己做開瑜伽 真係笑死人
佢講嘢有邊句係真
馮天蔓誤傳私密照被爆有預謀 IG輕鬆賺幾萬粉絲疑為開網店鋪路

今次冇作稿俾記者咩?

https://www.hk01.com/即時娛樂/562396/馮天蔓誤傳私密照被爆有預謀-ig輕鬆賺幾萬粉絲疑為開網店鋪路
推到上HK01
意味住馮天蔓至少將貨物賣貴10多倍,非常有生意頭腦。
記者已經講得好客氣
大家應該上嚟呢度睇佢個仆街事蹟大綱list
稿都幫佢諗埋 自己俾錢記者寫多份啦
22歲學界名人KOL viutv藝人馮天蔓自食其力兼職韓國代購賣時尚女裝 良心價出售高質著名設計衣服
馮天蔓:「想讓更多人有能力穿起設計時尚的衣服」
豬腦就有
真係以為冇人知係淘寶貨
都要 冇圖係連討論空間都冇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞