kol馮天蔓閃卡流出後開ig shop賣淘寶衫

1001 回覆
917 Like 69 Dislike
條女上個月扮唔小心po咗自己露點相上ig
ig賺咗成幾萬followers
呢幾日就開網店賣淘寶衫
條路好似一早鋪好咗咁

點解條女成日都做咁多柒嘢
臭雞
閃卡呢喂?!
係咪露lin嗰嗰賓妹
賣乜衫呀?賣相咪得
冇圖學人開po...
有冇傻豬上當
條仆街仲要用順豐速遞
黃?底褲就黃
https://nattybynatalie.com/

又係佢
又黑又平,真係想嘔
Ftm罪名綜合
利用朋友
搶朋友條仔
賣淘寶鏈
Asso畢業但係着degree畢業袍影相扮大學生
讀bu CIE Asso個陣做freerider 零付出零責任零回應 搞到要groupmate做埋佢個份
自己手殘send錯不雅照片俾public屌鳩人仇女 乜都可以扯落仇女 唔認錯
今年發生咁多事仲要食藍店打卡
幫ig shop myaleshia做宣傳 呢間舖抄designer設計、大陸工廠製造 ,ftm助長抄襲風氣 ,侮辱設計師心血

仲有冇 請大家補充
PIN
Ftm罪名綜合
利用朋友
搶朋友條仔
賣淘寶鏈
Asso畢業但係着degree畢業袍影相扮大學生
讀bu CIE Asso個陣做freerider 零付出零責任零回應 搞到要groupmate做埋佢個份
自己手殘send錯不雅照片俾public屌鳩人仇女 乜都可以扯落仇女 唔認錯
今年發生咁多事仲要食藍店打卡
幫ig shop myaleshia做宣傳 呢間舖抄designer設計、大陸工廠製造 ,ftm助長抄襲風氣 ,侮辱設計師心血
開ig shop 賣淘寶衫
仲有冇 請大家補充
圖,thx
閃卡呢
浸大CIE Asso 扮大學生影畢業相 笑撚死
終於比佢諗到執垃圾黎賣 唔知又有幾多妹妹上當呢
賣淘寶嘢已經唔係第一次既事
你真係隔幾多年都咁撚cheap
$300?
屌你啦
咁先係架嘛
個張閃卡都唔係誤放問題
係好人好者點解要影呢啲相
一係就同條仔屌閪啦
人地想紅呀
今鋪多咗成三萬幾followers
又可以繼續搵錢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞