點揀裝修公司好

78 回覆
1 Like 1 Dislike
push
堅信幾好,屋企同舖頭都搵佢地,有交帶,
有follow up
留名
其實設計公司係咪貴裝修佬好多

初步諗好啲傢俬點攞 諗緊搵邊種
裝修公司

搵設計公司其實重點係搵設計,而唔係搵人幫你做工程

如果你搵設計公司,就要搵一間你好欣賞既,然後交畀佢地去幫你諗間屋,咁樣做出黎先至會靚
搵中介或設計公司
或平台app
都係中伏既開始
睇過太多爛尾或者超貴後加單既case
搵邊間都好, 除非你無限budget, 否則自己都要跟足d
平台點樣中伏法
佢咪講到好似幫我跟晒個進度好好咁
DIC 睇佢個案幾貴下
70萬睇落冇特別,食水應該幾深
要去裝修公司做緊同差唔多既地盤睇睇就知咩事,通常佢地ig同Facebook 都會有影過下個過程同結果,睇下就完既單位可以了解到佢地手工
有啲咩事發生 平台唔會幫你解決
同埋平台報價開價低 師父又係外判
手工參差 最忌後加單開天殺價
有無巴打用過九展有間叫「FNW(全港)一站式裝修材料」既設計,裝修,買料一條龍服務既公司?
係咪黑店
https://t.me/dontplay9mela

做開裝修同室內設計
可以報下價俾你
另外關於工程有咩唔明都可以解答你
平台啲師父,好多都無公司注册
另外佢地一開始係報個好平既價比你
然後一路做一路加,你唔加佢就停工
然後消失爛尾

申利:因為我朋友試過,報35萬,做完58萬
仲要手工唔靚
其實有睇過dic 片 個個用家都係咁讚好 唔知堅定流
上網先睇黑名單,有間好多人投訴就唔好幫襯,好多人信佢出事,問多幾間,後加單先係真,之前幾平都假
我敢講食水應該好深
收既價接近貴價設計公司,80%左右啦
但手工差過低價位既設計公司

我由低價公司做到去天價公司,又知道dic既價同手工
其實要分好唔好既,可以睇下個名

如果個名正常啲xxxx design,就可以睇落去

如果xxxx中心,xxxx材料網,多數都唔係好野
唔好信無負評fb,睇下網上有無黑名單,有間好多人投訴千祈唔好幫襯,唔好信裝修平台,有幾間分店呀嗰啲一定有問題,小心後加單,貴過傾嗰時多
同求@ckwwwwwwn 🙇🏻‍♂️
軍咩隊啊
咪又係水電還水電
油油還油油
木工還木工
加個打雜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞