[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (21) - 21年繼續與本月少女一起奔跑!

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
睇到韓飯講間 법무법인 광장 法務法人廣場係韓國TOP3
btw 屌佢老母 BBC一出新聞話會告 3個PO DEL哂
bbc今次企到咁硬希望拿拿林搞掂佢啦
咁好快冇事啦

Chuu啱啱先上位
CLS 宣美真係講得岩 過度親切以後好可能會因為咁受傷 ​​​​
希望條友落地獄
亂屈人一定抵屌,韓國網民實名左都唔怕咁

題外話:但韓國更加要攪好d校園文化
都咁多韓劇講校園欺凌根本要攪攪佢啦
https://pann.nate.com/talk/357978844
第一條友寫咗道歉PO
但最尾佢寫:
我們三個人都是不同的人。 剩下地兩個人和我意見不一致地部分出現了,只有我單獨上傳。真不好意思。
過咗咁多年先回憶返點都有啲出入 立心不良嘅當然有咁大作咁大 冇心誇大同真係同idol當年關係唔融洽嘅係回憶嘅過程都會作大咗 特別係同期見到咁多欺凌爆料而網民有咁大反應
https://twitter.com/hyedolll_/status/1364199268286832642
最恐怖係用另一AC上傳留言認證 比人周到用同款memo紙
屈人都咁渣

今日有Chuu Choerry本雜誌相上次VLIVE個頭係劇透
HyunJin係咪都冇事?
冇事 上一頁#874有整合 簡單講就係有吵架 但當年已經解決咗 條友拎出嚟誇大講 比舊同學出PO戳穿 唔知BBC會唔會告嗰個呢
好靚
道咗歉都冇用 照告!!
kim lip係隔離笑佢同彈床個集loona tv jinsoul頭一樣
https://youtu.be/1J0Ci4VkjJ8
BLIP呢個系列真係幾好 有各種數據回顧睇佢地反應
heejin嗰日係咪全盛期 又冇水腫又吸晒妝咁
又諗返起탐구#137/138
嗰陣同HiHigh時期應該係最瘦既時候
hi high heejin gowon個幾個真係太瘦啦
why not heejin個膊爆肌好正
但Hihigh嗰時都好多個肥咗著套變色打歌服幾明顯
依家變到Yves太瘦 好似由Sowhat剪短髮之後開始? 可以跟Heejin操下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞