[ORBIT] LOOΠΔ 本月少女討論區 (21) - 21年繼續與本月少女一起奔跑!

1001 回覆
12 Like 6 Dislike
仔細d睇翻,今次teaser主軸yyxy-1/3,go won - hyunjin, yves - vivi, hyeju - heejin, 最後咁一定係chuu - haseul...

張圖左邊係haseul 架飛機?翻架飛機出事前
Haseul歸隊啦
YES之前Whynot都有呢個Scene
睇完巴打呢句 睇埋架冰島飛機 冰島景 綠色光 綠色車 100%
其實後面三對都易拉埋一齊嘅,始終SOLO MV都互相出現過,唯一就係go won hyunjin係mv好似冇咩關聯過...
我暫時淨係諗到演唱會個條片 Gowon同Chuu整AroundYou手鍊比Hyunjin
GDA係咪有去就有獎?
到底Chuu 同 Haseul 係咩關係

Chuu 比Haseul 叫醒 依家到佢搵Haseul 返黎?
溫馨提示 上年有個Next Generation
暫時兩個人接觸點都係得Heart Attack同飛機 HA仲要好似見唔到Haseul咁
反而覺得Haseul同gowon好似關係仲深 始終去過冰島追黃色車睇飛機將毛變蝶
見Twitter仲話Gowon太空到望落去似係冰島地形

呢張好似高達/星戰啲海報咁

今晚最後一集
https://twitter.com/loona_1st/status/1344246086131585025
拍到智雨成個成長型運動漫畫女主角咁
過多一日就2021....bbc係咪唔記得咗佢d SG要出貨,明明佢張圖上面寫住End of December
同埋仲未出3.0既Details 唔知係咪等埋Haseul影呢?
最好SG都可以sip多頁入去,我唔介意月曆有版係得haseul個樣
真 是但影張自拍放入去啦
https://www.youtube.com/watch?v=XZffZGjBhHM&ab_channel=loonatheworld
bbc係1/3年代已經開始係碟名度玩花臣,我又唔多擔心後面佢地點繼續玩落去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞