8洲聯署支持德州起訴4州

268 回覆
904 Like 7 Dislike
1個州=一個國家
美國係聯邦制
簡單講即係至少有10-11個州
唔同意選舉結果
係人都知道假啦
不過侵侵用到呢步真係屈機
同迫宮都無咩分別
應該都會加入
我估最終會到20個以上
唔關事
嗰8個州全部都係Trump
呢個po就有幾個五毛出嚟獻醜喇
資訊疲勞啦大佬
有結果先再算啦
因為個4個州過左投票日仲收郵寄投票?
各式各樣
其實關唔關陳同佳事
https://www.texasattorneygeneral.gov/news/releases/icymi-ag-paxton-joins-multistate-coalition-urging-scotus-ensure-security-pennsylvania-voting-process
Along with Texas, attorneys general from Alabama, Arkansas, Florida, Kentucky, Louisiana, Mississippi, Missouri, South Carolina, and South Dakota also joined today’s brief.
見到咁多州願意發聲有啲激動

住美國巴打可以試吓要求自己個州既檢察官加入
https://twitter.com/victori93908916/status/1336504227393400839?s=21
唔服就內戰解決, 德州平時都已經係全民皆兵
西岸點連結
CA OR WA同NV
全部都Dem鐵票倉
今次仲要AZ都變埋藍
10幾個州如果一齊起義
左膠夠唔夠打
所以咪話西岸多左膠
西部就唔同.大部份撐侵
呢招真係高,你選民告洲可以話係interest issue
不過洲同洲就係憲法issue
歷史上一向Supreme Court半公開唔希望利用黎攪選舉爭異
呢鑊唔到佢地唔出聲
(應該係睇得出當年2000年個單野)
果d州係紅州,本身都會投比特川侵
估唔到咁都仲有得玩
難講
選舉人票都有法律跟
2000年無洲幫
佢就算點入都無用
都係最高法院判
今次好多洲都睇唔過眼
絕對撐侵
去到咁係要分裂嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞