8洲聯署支持德州起訴4州

268 回覆
904 Like 7 Dislike
push
台灣大獲
GOGOGO
4個仆街仔違憲搞到選咗個垃圾燈出黎唔告你唔係人啦
大把 例如呢段片入面果堆州界爭議
https://youtu.be/SgZ1f4ACZBQ

仲有kansas v. colorado水權爭議
林肯翻版
其實最後唔算內戰,我有啲好奇有咩人會幫dem 果邊落場打 班左膠定BLM 啲黑人
呢招真係高,你一般選民告洲政府個court可以話你係personal interest issue
不過洲同洲呢單就係憲法issue(已經係超越選票個問題)
歷史上一向Supreme Court係半公開唔希望利用作黎攪選舉爭異,
不過呢鑊唔到佢地唔出聲
(應該係睇得出當年2000年個單野)
仲有Supreme Court會考慮到再玩落去個9條友有可能成為歷史罪人
我個人估最後個outcome(或者係判決) 係冇人過270
將個波俾返兩院自己拆掂佢
2院拆得掂咩
到時又輪到左膠發癲
登gay 就有佢份
等結果
今次唔攪清楚 以後唔洗攪選舉 直接手機app扮投票 再用'超級電腦'點票
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞