GOOD MASK藍㗎 有咩黃店口罩推介?

243 回覆
374 Like 14 Dislike
唔新啦
想試救世
不過好撚貴
應該好多人唔知
你屈左 黃=港獨
而家有咩野仲係黃?
少少用後感

我之前都買左兩盒+acc黑色都好好quality,但貴$150/50 pcs, 本身想買多兩盒但見有清話佢藍立即停一停

另外又買左一盒黃色yellow factory lv2口罩,但條橡筋成日斷,係講緊一載上面都會斷果隻,搞到果陣會袋多兩個係身做後備

Lm搵黃店黑口罩
同問:邊間黃廠有黃口罩賣?
個post有人post左民主派都有派喎
駛唔駛搞清楚先呀
冇證據Good Mask 係藍喎 冇表態最多咪綠
捐比邊個都唔知呀?
點做生意架?
李嘉誠會唔會去到poly先知
「咦?原來我捐左錢比poly?仲有棟樓叫李嘉誠樓添哈哈哈哈!」

PR出嚟洗底啦

Thanks文匯報認證
Mask lab都係藍到黑,但冇人講
係 屬東方文具旗下 即係執笠倉
普通色$100/盒
oasis mask呢?我見佢d kf94樣果d都係65蚊盒 有25個 好平。
想問除左3Dmask 仲有邊款係白色
zeta係咩
賣科技野嘅,喺深水埗有鋪頭,之前已經黃到出面,鋪頭當救護站又盛,同一老細嘅子公司救世冇理由唔黃

Ultra 罩之前拎埋N95認證,mihk 罩裡面真係冇得輸。唯一缺點係貴
點解個廠喺葵x
但有人話佢MIC

係咪因為之前嗰款

https://www.facebook.com/108921967381242/posts/125121289094643/?extid=0&d=n
終極黃藍地圖
17 小時 ·
《姗姗來遲的黃藍口罩List》

話說疫情持續,屋企的Yellowfactory
口罩已經就快用完 (而家已經買唔到了),所以就順手整左1個經我地FactCheck左的黃藍口罩list俾大家。
注意同另一個流傳的懶人list係有些微差別,其中1個原因係我地特別加左BigBigShop的商戶入藍色口罩list (心心)。
除左下面的選擇,提提大家有部分賣雜貨的黃店/網店都有賣口罩架。

如果有新的資料,我地會叫Joey好低調咁update呢個post。
有用的話請大家幫手share俾朋友,記得like埋我地個page。

2boxes thx 兩盒Thx

MERS Limited

異度空間工作室

香港仔口罩 Glory Mask

同舟 Unite Mask HK

初見 First Sight_HK
(Grace Mask)
荃心日韓藥房
(獅子山 Lion Rock Mask)

ARBU
Babybelle
Care HK 匯愛
FairBuy
Family Mask 愛的家
Goldpro Mask
Good Mask
HKMB 香港熔噴工廠
HKSTW 消毒皇
Kin Yat Health 建溢康
Live Smart 營康薈
MasHKer 本土好罩
Mask Factory 口罩工廠 /MF Living
Mask X
Med 360+
MIHK 口罩
Oxyair Mask
Soso mask
SPT mask 國藥科技
S&E 可重用口罩
V’mask
Yohm 優活

Btw, Joey, 可唔可以幫我把Lockill諾翹分類?Lockill諾翹明明係田北俊打本俾潘生搞的,我就唔會當係黃囉,你話呢?

仲有呀Joey,好多人問HKTVmall呀點答好?維基以前做開政協,但佢返左暴大講句抗警暴,大家又當佢黃,我地係咪應該跟大隊話佢係黃?

https://www.facebook.com/yellowbluemap/photos/a.107993480785425/222216376029801/
strong post lm
黃廠
保持行車距離
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞