GOOD MASK藍㗎 有咩黃店口罩推介?

243 回覆
374 Like 14 Dislike
有冇人知皓淨藍定黃?
年頭想買可重用口罩,所以有跟到嗰排啲資訊
年頭嗰段時間zeta 搵到隻韓狗嘢
跟住點知韓狗嗰邊出唔到貨,最後老細索性自己搞,廢事靠啲韓狗
嗰排佢啲貨都好少,佢俾醫護優先
跟住一步一步做到依家咁

所以我都唔明點解依家佢都俾人批鬥
其實捐俾區議員佢都無嘜可能唔收,話哂都係佢地重要資源,除非係品質上好有問題
所以唔好覺得係區議員派嘅就係同路
利申,將公司派嘅藍店口罩捐哂俾自己區個區議員
又鬥黃
係藍絲group反而有proof救世係黃

Good mask 個facebook 專頁留言好多花生
Mask X 有無人有多啲資料係咪藍?
見無乜人有實際證據

利申:買左兩盒
之前買左好多lockill,而家先知佢扮黃
用埋就轉用savewo
有人話我知佢地國藥入咗股, 我當紅
黑店...
Good Mask quality同mic 一撚樣

我睇黃藍地圖, 佢地又出咗澄清
咁係咪即係用得...
Oxyair 佢仲係藍list 喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞