信用卡討論區(101)破百,珍重

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
其實就係呢類人先搞到成日鬧交,根本大家角度唔同講呢晒氣,佢咪理人地咪得
唔知匯豐果張有冇
正呀!
難得再一次擁抱祖國嘅懷抱,
我哋組團上去食海底撈,飲喜茶,
去休閑中心
其實一直都冇出聲 見佢吠就skip
但呢兩日越來越痴線
一版入面有超過一半都係嘈呢個問題 先忍唔出聲
冇乜用
If you can’t beat them, join them.
za 6%
Cash dollar useless
痕身啲卡出名廢,多限制之餘cash dollar又唔可以直接找卡數
病貓張world debit一個account開到一張俾人喺ebanking隨時bind落另一個account唔好咩
冇點夠爭
每單都要過$300
每月要洗$3000先有回贈 但係$4000封頂
儲完分唔知邊到用好...
依家西亞信用卡換卷都已經貶值到280:1,同現金回贈一樣
幫襯藍店先有用
淨係用 i tit + JCB, 其他已冰封。
上次收起現金時冰左,都係快快趣報cut 左佢好過
你係支持美資銀行就俾息佢賺啦
申請citibank簽完月月還min pay算

之前支設未封wirex前佢張jd我拎左佢幾千蚊回贈已經算少喇,每日ATM拎盡$7900嘅話支設都蝕$9480一個月呀,雖然有$4626俾wirex食左
出左張JD之後嚇撚到支設封都封唔設
暫時淨係諗到避左紅病貓啲伏位
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞