其實有冇人賭美股未日期權?

167 回覆
3 Like 26 Dislike
星期五賭死一隻tesla,nio,snow
兩邊都開LC LP 股格上下10%
扑中基本升十幾倍
5個星期內可買5次
每次各100美金
你估有冇機會有斬獲?
買開leap call
以前向redddit見過有人係咁做好似發左
玩過 , 會愈玩愈大 好似上癮咁
lm睇成果
如果你睇開d 發癲股 tsla nio xpev等等真係星期五會暴升10% 暴跌10%
琴日就有snow大發威,扑中就有50倍利潤
睇唔明,但覺得好有計
真係贏係咪要接貨?
我都想知,定佢會自動幫你用市價賣?
未日call都有得賣嗎?
美股波幅大,唔使等末日。搵隻大波股買齊2邊坐爆佢應該都win
睇錯邊時間值輸到卜街
我宜加咁賭:1-4就開short 好遠果dcall put (eg tsla 700 call, 500put
賺到果d雞碎期權金就推未日call put
咁我唔坐到最尾,中段就賣返張option平倉
得返0.01 0.05緊係無人接
隻call 仲有$1/2好多人玩架wor
點會無人接
每個星期五一開市就不問價買哂call put?
是,有冇得諗?
例如tsla $500
我就LP 550 LC 450
當然,我會揀果個星期4波動得最緊果d
例如nio同snow都是本周之選
最大風險就係佢唔大升/大跌10%, 咁一係就5星期中一次
或者7% 5%咁買 但個成本會高好多
唔10%咁買爆炸力唔夠強
點睇?
但橫盤機會是極大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞