[長期樹窿]其實搵到個陪自己既真係好難[31]

1001 回覆
3 Like 1 Dislike
算啦 你聽唔入耳架啦繼續溝人繼續做兵只可以講收得你做兵姐係唔想同你一齊 睇路啦C hing
你可以試下既 我自己就未試過 聽人講搵到第二個就會放底到
其實一下子好難放 慢慢黎啦 開始hea覆 果斷啲就del左佢 不過依你依家個狀態 難左啲
講真 玩交友app 你就會睇化個世界 唔會再咁易 傾兩句 曖昧下就對人動心 但越玩會越灰
我唔明 我好少一黎就鍾意
唔會係一生 當你遇到更鍾意既 你就覺你依家做緊既野好on9
慢慢啦,呢個世界唔係得0同100,唔會係得直接追到同完全放棄兩種結果
佢而家仲未同你斷絕來往,你咪一直keep住同佢聯絡,不過要慢慢減少同佢聯絡,例如:一日平時傾10次偈就減到5次,一星期出兩次街就減到一次
慢慢減少對佢嘅依賴,最後你就會發現,時間真係好恐怖
有好多野話唔定其實你依家都應該聽唔入耳 做你繼續想做既事吧
絲打 捱過黑暗日子就會好過!老套但事實!
其實只要一家人健健康康就好幸福,唔洗追求咁多
安安穩穩同屋企人,(如有)女朋友一齊已經係畢生最大既福氣,細個覺得好老套,有幾難?大個就知 一切得來不易

我都講下啦
3月1發現俾唯一一個朋友背叛,搶生意另起爐灶
3月9油價大跌 輸左好多錢
3月16屋企人話唔夠錢週轉
4月1 我念到解決辦法,但屋企人話我態度唔好,揾到錢都無用,但要幫之前搶我生意個個人祈禱

The rest is history,走去見社工,宜家全職投資
之前玩app識個女仔,宜家無左我都心痛緊,但有異味真係
有時候迫於無奈只都要揾社工丫巴打!
但你得控制囉講就話想放底 但冇行動
對方搵你 你都應該見到就覆
巴打順其自然啦,每個人鍾意一個人個陣,人人都認定係最愛
呢個時候叫你放棄,我諗都冇人會去做
但你都知人哋對你冇意思,如果強行去做一啲嘢,最終一定不歡而散
倒不如安分守己咁留係佢身邊好過啦,雖然最終佢身邊嘅另一半唔係你,一定唔甘心㗎喇,但點都好過失去嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞