美國司法部據報與孟晚舟商討 以認罪換取返回中國!

103 回覆
11 Like 71 Dislike
都可以係遞解出境
之前嗰d當坐咗

不過梗係為咗情報,例如駐美解放軍嘅數目....
黃之鋒,周庭都認咗罪,毒娥係都要釘死佢哋
孟晚舟根本唔想返支那,睇佢個款罷明預左移民,今次一認罪應該唔洗旨意移民去西方任何國家
但啲部門未必肯聽佢支笛,好似 FBI CIA 之類根本當總統透明 ....
全家都係加國人,入咗籍N世囉! 唔係點可以入到境吖?
認左罪,佢可唔可以安全番中國都成問題
晚晚舟會想返去先算
轉左做美國間諜
據報
坐完咪返去囉
無衝突
認罪啦
不過我唔信佢肯認罪,佢認罪反到大陸就算真係無講其他野都會變左莫須有。如果我係晚晚周我寧願係美國坐監做烈士。
Deal 嚟,你承罪可能substantiate到另一個entity 有罪 bigger fish to fry
但佢用特區護照入加拿大
唔清楚佢當日被捕用乜證入境,但佢有楓葉咭係千真萬確嘅!
孟晚舟目前反對建議,堅稱自己並沒有做錯。

點會認罪
唔認仲有機會打甩
認咗返到支那死硬
五毛唔知咩係楓葉咭, 我唔會怪佢哋無知
新聞邊有我咁清楚啫,佢張咭已經被發晒上網
『楓葉咭』只係俗稱,以前叫做Citizenship Card
孟晚舟住溫哥華,依家應該叫做B C Services Card

邏輯問題
番到大陸咪又要坐監
咁拜登當選有咩好怕?
美國各部門都唔聽拜登支笛
繼續對中強硬
Citizenship card唔係唱完歌做加拿大人 比你個張咩? 慢慢周衣張係永久居民卡,有衣張野係未唱歌 同仲未可以攞Canadian passport
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞