美國司法部據報與孟晚舟商討 以認罪換取返回中國!

103 回覆
11 Like 71 Dislike
拜登未登天子位
就部署放生支共
下,呢條支那賤婦應該要交叉截肢,再挖除雙眼,就咁放虎歸山唔可以囉
反共唔係兩黨共識咩?
一認咗罪咪名正言順可以對華萎「嚴正執法」囉
舟舟為咗党同国家嘅利益寧願坐十幾廿碌都千祈唔好認罪啊
認左罪即係可能會釣更大條魚,呢的按正常諗應該唔會死錯人既
認罪咪要即時坐監

同死黑警黑面白面玩法一樣

氹啲𡃁仔傻豬認罪
依家信DOJ 俾人滲透咗未?
就自己嘅無知致歉
俾我就死都唔認俾美國佬監視好過,返咗去佢哋實當咗妳爆曬料嘅condom,仲慘過係美國坐監
識玩,認罪即係篤中共灰,唔認就自己坐監
根據有關協議,孟晚舟需要承認部份控罪,但如果她表現合作,檢察官將有機會同意延期起訴,甚至於稍後時間撤銷控罪。

孟晚舟目前反對建議,堅稱自己並沒有做錯。

延期起訴協議不但容許孟晚舟回到中國,並有機會緩和中加關係。知情人士認為,協議有助為中國釋放兩名加拿大人鋪路。
人重喺膠拿大
佢認咗罪嘅話就算敗登下個月上台都無得扮盲唔「處理」華萎啦
我就唔信有分別
最多咪打下華萎手板, 都過左海,理撚得你
當年韓戰啲戰俘,返到去受咩對待
「二五仔,苟且偷生!」

晚晚舟呢啲,返去嘅話下場一定慘
因為人哋唔知你爆咗幾多料
認罪既話中共無晒面子架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞