[邦隊蜜月期]AC米蘭球迷討論區(194)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
好快姐
干地:又唔肯買簡迪,打撚咩
好在國米換咗老闆
如果仲係舊老闆應該炒鳩咗
不過認真
其實艾歷臣啱踢我地多過隔離街
馬隊撚狗價15m
借都夠,干地根本唔撚用
國際班賤種臨死仲要保送門興出線
門興係我地皮亞迪克哥隊哈化柏林同華哥隊法蘭克福既最大爭4敵人
全盛時期係熱狗真係好勁
宜家先28歲,但就好似已經38等收山咁坐多過踢
熱狗賣得走既主力好似都無乜邊個踢得好
咁咪仲好要分心踢多2場歐聯
法國原來今年歐戰得國米甩左碌, 原本可以全部出線
真。意甲之恥
連續3屆分組賽出局 國米堅嘥意甲1個歐聯位

周四(10日)凌晨歐聯「死亡B組」,由於皇馬贏波,國際米蘭只要主場擊敗薩克達,就可以取得出線資格,但呢支意甲勁旅竟然只能悶和0比0,排包尾出局,亦係國米連續3屆歐聯分組賽執包袱,對於1間著名大球會而言,呢個成績絕對唔可以接受。

國米今場壓住對手來攻,開賽7分鐘曾經有破門良機,但拿達路馬天尼斯近門起腳,射中楣彈出。下半場盧卡古亦有1次頭槌攻門,僅被門將飛身撲出底線,最後時刻甚至連國米門將漢丹洛域都上前助攻,但都無補於事,兩隊打和「攬炒」一齊出局。

不過,第3位嘅薩克達仲可以轉戰歐霸盃,國米則緣盡今屆歐洲賽。值得一提,國米已經連續3屆歐聯分組賽喺最後1輪賽事,只要贏就可以出線情況下,最終都係失分出局,好似中咗魔咒一樣,國米亦成為今屆歐聯4支意甲球隊之中,唯一一支分組賽出局嘅隊伍,阿特蘭大都叻過佢哋。

臨尾都要提下真藍黑,方丈份人……
年年都係然最尾個場就出線
年年都豬
bale皇馬算不錯了
82世盃冠軍神射手rossi死咗
咁年輕
其實薩克達咁博做咩?....完全係損人不利己.....
MN: Samu Castillejo will most likely be the one who will wear the captain's armband for tonight's Europa League match against Sparta Prague.
Sky: Against Sparta Prague, Piere Kalulu will play in the centre of the defense next to Leo Duarte.
Daniel Maldini will also start the match behind Lorenzo Colombo.
牙皮咁搏
kajer未好返要留gabbia ?
皮狗諗通咗,放棄首名
應該未, 上次傷完話7日後再測
無所謂啦贏都要睇里爾頭
佢都知板櫈問題嚴重,依家正選都七勞八損,再傷落去連後備都唔夠用
咪搏啦,同埋俾啲新仔試下
當年我仲有玩FM果陣,呢啲我出哂11個副選
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞