[邦隊蜜月期]AC米蘭球迷討論區(194)

1001 回覆
5 Like 2 Dislike
仲有中堅paletta
老細貝佬教練布洛治
成班人都out L 晒
老貝一心衝意甲但排緊第9
蛆想買我哋gay c
120m
買pogba la diu
Sorry 講錯 係隔離街想買
大家有冇買今年嘅fm
無分別
都一定唔會賣啦

咁難得可以爭前四打歐聯
有咩理由賣個絕對主力比競爭對手
有無人有玩今年pc版 fifa
賣梅沙就得
攞Lukaku換可以諗下
現時嚟講
我會要KC>LKK
Raiola to Tuttosport: “Donnarumma’s renewal? At the moment he is with Milan, then we'll see. What is certain is that Gigio is no longer what he was four years ago and many are inquiring about him. But I'll stop here. I don't want it to become a media renewal like in the past.”

講左成年都未能續約
條龍骨一定唔可以郁
又話留但又唔簽
隊草而家都話傾續約, 無乜可能賣
開檔野黎洗下黑錢,同搵個藉口開P姐
勿認真
干地想推動國米簽入基斯爾

據意大利《天空體育》記者辛度-皮奇尼報導,國米教練干地(Antonio Conte)已經決心要嘗試把AC米蘭中場基斯爾(Franck Kessie)帶到球隊。
基斯爾在2017年夏天從阿特蘭大轉會加盟AC米蘭,自那以後他的狀態有過不少起起落落,但最近幾個月,他開始以驚人的速度成長,與賓拿沙(Ismael Bennacer)組成的雙防守中場表現非常出色。
上個月,《都靈體育報》就報導過這樣一條消息,他們稱國米曾兩次嘗試引進基斯爾,來作為送給干地的禮物,據悉,干地非常欣賞這名球員。1月份,國米曾提出用馬泰斯雲仙奴(Matias Vecino)去換基斯爾,而9月份,藍黑軍團又再次對基斯爾發起追求。
現在,皮奇尼表示干地確實在推動國米簽下基斯爾,他說道:「我知道干地不惜一切代價想要簽下基斯爾。」
不過,國米今夏引進了維達爾(Arturo Vidal),從目前的情況來看,基斯爾更有可能與AC米蘭簽下新合約。(Sina, 08/12/2020)

濕地乜唔係專買30+ 既咩?KC 唔夠喎
獌睇黎真係免簽查漢頂普巴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞