1人N件Amazon 抵買之選 (8)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
你地有冇試過 AMAZON 上面有TRACKING ID (SF的), 仲見到去左幾個州

但去SF個網度CHECK唔到有呢個ID
但件野已經SHIP左出去幾日........
去左SF度問, 佢地話冇收過, 搵唔到呢個TRACKING ID...
AMAZON就叫我等到最後送貨個日先再問
你地有冇試過 AMAZON 上面有TRACKING ID (SF的), 仲見到去左幾個州

但去SF個網度CHECK唔到有呢個ID
但件野已經SHIP左出去幾日........
去左SF度問, 佢地話冇收過, 搵唔到呢個TRACKING ID...
AMAZON就叫我等到最後送貨個日先再問
SF 成日都係咁, 就算本地件都係
人地寄個有id, 但係佢唔係system update 個id 你都係check 唔到
amazon 有得個id 就唔會呃你

如果你真係想係SF check 住, 可以係SF個app 登記, 佢有update 就會通知你
ok thx
如果裏面有HDD都會瀨野
巴打, 唔該晒你呀
我買過好多次, 次次SF都有UPDATE同 APP通知, 我係第一次 CHECK唔到個ID, 同埋佢地SUPPORT都話見唔到, 我先問下

頭先AMAZON佢地個supervisor幫我搵logistics team, 見到地址電話都冇錯
應該係sf 自己問題, 話過兩日佢地再update我個tracking 好感動
其實依家用SF 叫有得check 算好
以前個d真係到左香港都無得check, 下下要打去問
Amazon tracking 見到件貨係 Amazon facility 定 carrier facility
SF 未查到好大機會係件貨仲未到 SF 手
見到係Amazon facility, 但點解會有SF tracking number 既
唔係俾左SF先有呢個number咩
唔係 係順豐開左單就有
只係順豐未收件
26連tab大貨
琴晚追完CS
終於扣數
美國境內車河大約都係咁
有可能amazon 同supplier 落單
自己無貨係手
依d單要留位上機 落左先唔出奇
80美金唔係減左價?
真心唔知
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞