1人N件Amazon 抵買之選 (8)

1001 回覆
17 Like 6 Dislike
我都係

又嚟 乞丐
你on9? Amazon自己做promotion 我又冇乞
問下點用都唔撚得?
問完好撚多次
自己唔醒又要煩住問 唔撚識爬文?
係咁伸手 唔明就問cs啦kai子
G-Technology ArmorATD 5TB $109.9 幾抵下
討論區問下都唔撚得你唔中意答咪唔好答我囉
我問下問題關你撚事咩

以你邏輯 置頂嗰堆野都唔撚洗整合、唔撚洗quote啦,唔撚識爬文?個個爬文咪得囉
當係呢度係神仙咩柒都可以打救你
要怪自己好撚蠢俾人串爆你傻鳩腦唔撚仲唔醒
睇你有限 爬文都唔撚識 再講你又問喊返好撚
洗唔洗一有好嘢推你乞丐知買到變有錢
乜柒問完好撚多次姐,我就淨係問咗一次,我撚知其他人問過幾撚多次呀?
姐係我如果有問題想請教下巴打們,我就要追哂所有舊post睇下有冇人問過同樣既問題,confirm冇人問過先可以問?你都弱鳩智

問下問題就話當神仙打救屌你咪笑撚死我啦
人家都講明like new but package is damaged
Btw睇唔撚明你第2,3行up乜柒 語言障礙呀你?
成個post淨係見你起勢咁jer鳩人 人地問下物流啲野又俾你屌 你人生有冇咁撚失敗係要屌人攞存在感
真係戇撚鳩 冇得救
恐怕你問完又唔撚明 iq有限
問完50又問100仲話只問一次死乞丐
sorry for 離題,想問下有冇巴打試過reload比人鎖ac,sd左信用卡單比佢,但佢話verify唔到,覆email問佢邊到有問題又唔答,打電話問cs又話幫我處理,結果又係寄番段廢話番黎,已經成個星期了
識唔識咩係陳述句啊文盲?我補充陳述返自己唔eligible for 100 reload promotion咋喎不如你話我聽咁樣係問緊啲咩?
其實like new 同全新冇分別,之前miss 左like new Apple Watch S3
好撚威呀搵唔到串唔到威脅我就收皮啦
又要提上次話我屌鳩人 換來你都唔撚答啦柒頭皮
我只屌你老母啦起哂鋼 抵你乞丐冇份貪
九唔搭八 條陳述陳你老母
食屎啦你死乞丐狗
繼續兜啦柒頭皮 睇你弱𠹌智
打字又要搵扮勢反屌人
乞丐狗好撚有限
巴打 雖然同你唔同case.. 但圍下爐先
我係用reload credit買野被cut單
依加等緊調查唔敢買野
有另一個巴打同case被人cancel晒所有單
AMZN CS又話兩日覆呃鳩人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞