[兩全其美和平路] 十二月六日沙田十場泥草混合討論區I

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
百零蚊搭百零蚊都唔滿意呀?
點解你唔整啲六七百蚊Q呀類似第二場
落後強制角大未
唉你嫌熱唔好問我喇 你問章名啦
你講聲道歉說話我就答你啦
賭波好多風險架 好多黑天鵝架
果d奧斯垃圾克領先仲繼續刷
吓 多姿多采做膽啊?
有次輸左酒樓部長d錢
諗住死死地氣補返中 就話掂架啦呢場
原來都唔得既可以
愛仔落後無角
屌你老母足波
愛記你係咪傻架 落後無角
雙龍出海第四
素不相識,只不過呢條柒頭係香港最醜陋的人板!
我喜歡玩馬,年紀大了,跑馬都在家,我記性好,一邊聽一邊刨馬,家裡設備齊全,可以隨時輯錄!我最初出的片都是仔女代勞!這幾年學會,慢慢改進!
我先構思,將片段剪出來或編輯都由仔女做,最後拼接自己做!
實不相瞞,這條片我買了兩個新iPhone 作為酬勞,他們只花了兩個半天就有新iPhone 😅
有角啦
咁啊睇下喇 近三季啊 方駿暉呢 連埋呢隻 步步為贏呢
一共有24匹啦 係啊 真係 冇啊 一隻都冇上過名 刷新紀錄啊 西利 創造左呢個紀錄
有bias 得果d唔講
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
屌你入左波補時啦
吹雞呃角
對唔住啊方生對唔住方生
七色SIR食左晚飯未
愛仔下半場落底呀
咪臭係屌佢老母
輸左酒樓部長啲錢,佢叫廚房停手,冇得食了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞