[兩全其美和平路] 十二月六日沙田十場泥草混合討論區I

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
鳩猴 全季唔驚
割撚 洩思 波仔呢D 3月果班走左就需要
加上而家割撚同波仔已經夠晒數續牌
洩有希支持2月前贏10場無問題
如果真係咁,牙蔡可能索性搵莫雅騎晒啲馬算,佢兩個好熟
其實賀蛇係歐洲都冇咩表現,最威嘅仲係巴黎市郊

點解會請佢過嚟
舊年趕咗沉拿走
李寶利又劈炮唔撈
要搵一個冇簽馬房馬主又要贏過G1既騎師好難架嘛
莫雅 神SO 果D小心
重鞭一打隻馬就內閃CUT 到人就停
割撚有眼你睇
不過條友而家去馬左手重鞭一閃就轉右手再打
齋計歐洲頭馬簡直唔合格
外國高手黎親都係浸人
長駐即係戒賭
有無人記得幾年前有個新加坡定唔知邊度嘅騎師嚟香港客串幾個賽日 名好似有三個字
諗咗好耐都醒唔起
上年來真係傻左
隻隻後上勁到
今年都唔知乜事完全無晒呢D鏡頭
星期3隻南莊已經騎到101 都輸俾田雞就無野好講
神蘇 PCB啲鞭狠到

Fancy Blue就係例子
所以佢地唔會去澳洲
死緊
佢哋都唔會去澳洲客串啦
姚力高?
唔係
Speaking to BBC Sport, Murphy admitted he had witnessed cocaine being used the night before travelling to France.

Murphy said: “I became aware of a situation where cocaine was present in my environment and I saw it there and didn’t remove myself from that situation immediately.

“When you sign for your jockey’s licence every year you have got to abide by the rules.

“That was my error, and I very much have no self-pity. I made a mistake and I’ve got to live with the consequences.

“I got up the next morning and went to France and thought nothing of it. But I should have thought much more of it, and that was the block I have stumbled on.”

一早知咁你又真係照上
谷精上腦老豆老母都唔認得架啦
電景動?
我淨係記得彭蛇嚟到隻快益善
睇到呆撚左
唔係呢個
我記得好廢 一場馬都好似無贏過
呢鑊嘢真係自己攞嚟
搵到
祖格拉
屌你仲衰過AV求code
騎師3個字好廢
新加坡 3個字 好廢
其實應該唔會多騎師係咁
有無人記得幾年前有個新加坡定唔知邊度嘅騎師嚟香港客串幾個賽日 名好似有三個字
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞