[I/A] Defense War 非支那囡囡版Random Dice 2

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
紫屎必要,進錯方向個陣用黎洗牌用。
始終彩屎隊要keep全場星數一樣,一定要有隻做控星。
係,勝在前期夠穩定,後期輸出高。
惟一怕就係wave3-5 升星期間dps唔夠秒小醜王。
要睇出邊隻王決定升星時機。
明白
而家用緊粉屎、彩屎、冰刀、單冰女、加速都算穩定
慢慢打就會抽到紫屎架啦,到時加入彩屎派輕鬆上分
嫦娥可唔可以換第二隻代替?
你有咩cap 黎睇睇幫下眼

岩先練左兩場明明地點解要用嫦娥
但係岩岩用有啲選擇困難症唔知點用隻紫屎
合得慢唔夠多彩屎又唔夠事出俾人推到勁前
合得急又太高星同哂左啲mp咁
要慢慢練下先
而隊岩架啦 可以打上4000

比幾個心得你

1. 目標放全版二星 -> 唔好合上三星
2. 進化星優先合嫦娥
3. 一星紫屎合二星嫦娥 , 二星紫屎合一星嫦娥
4. 睇二星加速擺位去決定留唔留,唔靚就用紫屎合走,最理想係3隻二星加速加到9隻二星彩屎
5. 前期6-8隻如果一隻彩屎都無,用紫屎/進化星合嫦娥博轉出黎
6.都係無既,合台面有既野上二星博出二星彩屎

彩屎世界第一
明白我再練下
岩岩用果陣唔識點分配啲彩屎紫屎,有時仲要出左勁多加速女同鼻彩屎出黎又唔同星數
攪到個人load唔切,輸出低左啲怪越推越前就開始亂同行錯步
練多兩場就開始知自己要做啲咩,睇完巴打啲心得再操多幾場出去實戰
彩屎Round 5 6遇到小丑必輸點搞
round 5 13隻3星好彩既都仲頂到
round 6出係必輸 無計 係博挨得耐過對面架咋
彩屎lv10會好d ,可惜我都係得一隻
個人經驗 得自請妃/高lv 達奴先仲挨到round 7
毒隊通常round 5/6 就收皮
屌 好嬲 打輸左對面
想問下夏娃擋唔擋到小丑技?
檔到,初期練緊唔夠dps個陣可以用夏娃檔小醜/雪櫃/色仔
熟左就練上三星,dps 穩定之後解釋轉返用達莉亞。

係咪應該攻速轉紫屎
彩屎 - 打手
進化星 - up金召/嫦娥,好彩既可以轉到加攻既彩屎,唔出都唔會蝕
紫屎 - 轉走你唔要既野,例如你想全三星彩屎,但場上面有三星金召既,用一/二星既紫屎合走佢
而三隻係玩dps彩屎流一定要用既

淨低兩隻
金召/嫦娥
複製/歐王/加速
睇下邊樣就手
二星推介嫦娥搭加速
三星推介金召搭歐王/加速
咁複製其實有無用
你用夏娃既話有用呀
我用慣達莉亞先唔用複製用歐王姐,差50%攻後期差好遠
最緊要你就手
又連輸4場
明明差幾十就4000
加油
減速姐係呢個?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞