[I/A] Defense War 非支那囡囡版Random Dice 2

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
冇彩屎,冇貓女

咁換咩上去好?
入多隻打手好過用紫屎
紫屎越合越少星
一個唔好彩成版紫屎輸硬
試下先
新手隊用冰男女好過用達奴
達奴唔齊腳係廢物黎
終於上到3500
彩屎best build係點
建議巴打們放棄夏娃,練下用達莉亞。
達莉亞係全面過夏娃好多。去到後期大家dps 55波個陣,就係靠達莉亞幾下爆發贏對面。
可惜前期小丑你已經要輸下一round
咩叫432
達頭3rd都係秒王
夏娃優點:
1. boss 關多d時間輸出
2. 解控場

達莉亞優點:
1. 入boss關前開清多d小怪,王血量低d
2. 打王大力d
3. 小怪多個陣可以爆發挨過
4. Round 1 召唔出打手個陣可以開一次挨過

除左小醜boss 外,其他王比佢打中一下其實無關痛癢。而除左毒隊可能要落左dot先有輸出之外,前5wave其他隊開左3倍攻都可以係王出技前秒左隻王。
432粒星

而隻驚升lv 係線性,1粒星假設dps100, 2星就係200 5星就係500

所以我玩彩屎就係睇幾多粒星去計dps,假設個場有14隻2星屎

dps: 14(屎數量)乘14(二星數量)乘2(星)= 392

392粒星 既dps 同 432粒星既dps其實都係差10%到,所以初初玩彩屎隊其實可以練左全場二星屎先,易好多。

為左推崇彩屎教特登用平民隊打一次二星彩屎都夠過wave6,有彩屎既巴打們唔好諗啦,上分啦
無紫屎既有無第二隻代替?
試咗場
唔錯
得11隻屎x12,其中5隻有攻buff 都夠打round 6
比人用小醜狼人屈機 佢仲唔洗解db主角
-50攻冇所謂?
雙進化隊真心好爽

新玩左2日,想問下而家呢隊有無砌錯
其實小丑係狼人隊到
主要功用係copy屎王
其次先係前期copy覺醒撐場

有正常覺狼就可以換返走隻debuff狼
所以帶加攻都ok

不過其實帶咩都一樣廢,round6穩收皮
rd 6 有冇話其實平均幾星先夠頂?
ok
我試過頭三隻6*,後面5*4*咁
加埋加速都係守唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞