睇中左IKEA電腦椅 唔知有無人用緊

321 回覆
20 Like 939 Dislike
$2000買傢俬覺得貴一定係食屋企既學生/毒撚啦

條腰緊要d定銀包緊要d
咁都唔明
以前唔係Made in Usa?
鬧得好啱
ching肯定返工第一日hr比張紙你tick坐咩櫈
無選擇都唔好話自己出過黎做野
唔係科技野就唔可以貴架喇?用料?人手?設計?運輸?貨源?食飯夠可以幾千蚊一餐咁餐飯食完係咪識飛?定係你日日食住M記笑人嘥錢食貴野?你係真係窮 你思想係真係窮 咪學人玩膠 好肉酸

上面認左錯
ching好波
認真答:
坐墊偏薄 試個陣唔覺, 長時間坐就見真章
網背積塵
其他無特別
2000蚊加少少買人體工學椅好過
依張坐過麻麻地 唔舒服
leap v2好但無得托頸
想買張可以全身向後relax坐
其實柒咗你咪走囉 又要唔甘心俾人笑
跌落地都要拿返執沙 上面又話自己走先
而家又瀨死唔走
世界好大 唔係所有嘢都同你嘅認知一樣
唔識咪學囉 柒咗都係一個經驗
好過你而家喺度發悔氣 講埋啲嘲諷說話
真係好撚肉酸
我之前都睇中左張ikea嘅櫈
https://www.ikea.com.hk/zh/products/work-chairs/office-chairs/markus-art-50137208#guarantee
去試坐過好撚好坐,但真係太貴,佢仲要唔包運費。
最後都係買左電莖椅
我覺得皮墊好熱 夏天一定要開冷氣

呢張舒服
先唔好講Ikea 後面咩代理
2390 賣herman miller 唔好?
但皮墊易洗,同唔會好似網櫈咁,爛左就瀨閪
要有rgb
係咪叫樓主加多少少攻頂
呢個少少錢對樓主黎講真係都幾多錢
markus超好 外國啲review網站好鐘意評緊steelcase同herman miller呢啲過萬蚊嘅凳嘅時候 讚ikea張markus
不過係怡和就
柒咗就躝啦
當年可以揀美製,俾多幾千。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞