睇中左IKEA電腦椅 唔知有無人用緊

321 回覆
20 Like 939 Dislike
二千幾係人體工學椅入門級價錢喎
我之前張 IKEA 人造皮用左無耐好快就甩皮

利申: 一年有九個月都長開冷氣
我嗰張㩒個掣可以開降落傘

不過二千蚊就未必買到
好嘢幫商家講好說話都有。你種傻鳩人哋賣得貴一貴都硬食
你真係好撚柒
好多人一日坐係張椅到12個鐘
買好小小都比你條傻仔嘈
俾臭係 窮又井底蛙 硬係要講出嚟俾人恥笑
柒到死又要拿翻喳沙 自己唔去了解點解啲櫈咁貴就起人底
窮酸味臭到暈 抵佢一世死窮撚
床同埋電腦椅/成個電腦枱係現代人stay得最耐嘅地方
唔搞好d 過多幾年腰骨有問題
所以見到又wfh我都趁black friday屌咗張steelcase
你要坐定定12個鐘頭咁大需求
你咪買貴啲囉
你買天王椅都唔關我事㗎

J電腦櫈嗰班連登仔都幾好笑
坐得耐居然唔係起身走動下
而係買張好貴舒服嘅櫈繼續坐
係味好似熱溶膠咁屎忽黐住張凳
或者坐緊輪椅
又係你條傻鳩學生啊
$4000一套電子鼓想買都買唔起個位?
你好似唔識得分想買同埋值得買
想買但冇錢買嗰啲叫做窮好似你呢種
唔覺得值得一大舊錢買嗰種就係我呢啲
唔好喺度圍爐攞存在感啦
笑你我都覺得肉酸
IKEA 啲大班椅睇落幾舒服,但坐唔舒服,坐耐咗仲累
利申:有過兩張,一張布,一張皮 ,兩張都有扶手
窮撚仲要井底就係你呢啲
坐lcc咪得囉 坐頭等識飛咩
住劏房咪得囉 住貝沙灣識飛咩
揸BYD咪得囉 揸林寶識飛咩
已經完全封鎖條窮酸撚
去同呀婆爭紙皮咪得囉 打咩工做咩社畜啫
死去買Gshock咪得囉 學乜撚人睇apple watch啫
有你個邏輯思路加上用啲咩比喻大概都想像到係咩人
你係唔係現實中冇咩朋友唔識同人溝通嗰啲
我其實真係唔介意有部分連登會員笑我窮或者井底
因為你哋真係好少數
同埋你哋自己本身嘅質素真係對我冇咩影響力

我都費事再串你啦你快啲趁聖誕減價買張貴凳坐啦
可能樓上有啲巴打係賣傢俬
之後就會介紹啲買電腦櫈地點或者舖頭俾你㗎啦
願打願捱我自己就冇咁嘅福氣坐張咁貴嘅櫈
係唔係駁唔到啊
自己講唔贏就叫人哋一齊封鎖
你咪封囉對我都冇影響嘅
連登咁多人我又唔覺得你講嘢好有質素
我冇損失㗎如果你覺得賺咗你快啲封
過萬蚊?

實惠有類似款, 不過唔知用料差幾遠
六年前4k買張ergohuman網椅
到今日仲用緊
幾乎日日坐
想坐得舒服就課金
可惜今日變咗藍店
2千8唔係皮
本身已經坐緊 embody啦窮撚
我話你毒撚無朋友又要去執我口水尾
好介意人話你井底毒撚呀
其實出面好多新資訊喎你唔使咁執着留喺呢度
你串我都冇用㗎我都睇你唔起
你講啲嘢對我冇影響力

我反而覺得你呢啲玻璃屎忽幾好笑
其實你呢啲人返工係咪咁串可以同公司申請買咩櫈
唔係人體工學櫈就唔坐咁樣?
你講呢啲嘅話我就有興趣聽下

純粹喺度執着咩窮唔窮
買張凳就炫富人生贏家
你咪繼續同個4000電子鼓學生圍爐囉
算吧啦
買張幾千蚊嘅凳就叫炫富,乜而家富嘅標準咁撚低
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞