[I/A] DRAGON QUEST TACT【14】 等聖誕

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
聖誕活動睇黎就淨係咁,淨係有償池

等多幾日睇埋有無年末年始活動公告再去抽冰女
今次活動好懶
啲交換所都唔refill...
因為即將過年

日本不嬲過年大過CHRISTMAS
睇住auto d弱智ai優先打d黃金人好撚燥
又無揀最後先殺
明明穩贏變爭d滅團

聖誕功課做完了!
你呢隊
夠刷大蛇10
整番幾日技書UP啦小器SE
等過年EVENT

應該都有
唔係掛!?
隻game怪物爆率真係仲高過抽中S
好撚心大幅下調啦
睇下機戰,舊作既兩倍,新既都係1.5倍姐,邊撚似dq咁平時兩三百幾傷一爆成過千邊尻個神寵同你有千幾血啊?
鬥技場又係,限呢樣果樣無所謂,成9日爆到7彩高防近戰真係好撚輸蝕,成日尾刀先黎爆1野

試過7層8岐大蛇連續兩野爆fing,係連續!
隔兩三場總會中一野爆,雖則食左3階降係無事,手臭去到round 4先中

打正傳我就真係除左打金屬/液態先會鬥爆,初期果d木鎚怪,斧頭龍,單眼巨人等後期怪都會出特定技(100%) 爆下你起碼預警佢可能隨時出

之前打過dqsml都係一撚樣,場場都總會食爆好唔真實

總有好多野屌
正因你爆率尻高我就局住淘哂身家d萬能石去精鍊防具為左博多少少hp上限,正路當然唔夠用。你出左個幾月連b級萬能石關卡任務都唔撚整,淨係出埋d垃圾有償池

新送防具果d某狀態防得果幾%老實講我都唔知作用係乜仲要限種族,俾盡你好好彩抽中3個彩同樣性能,但你就隨便整d小怪+10擾亂技加埋全體抗下降你吹咩(毒-200%已出現)下次隨時有環境擾亂吹場風沙全體命中下降,硬食

我覺得成隻game最敗北係5凸呢樣野
我知你想推新game又要賺錢嘛
抽中左又要誘惑人抽到乾塘沖5凸
又要有貧富懸殊差距吸引課神打飛機
課神幾廿萬鑽1口氣5凸+10然後auto完爆活動任務咁緊係悶抽啦,你唔係好似以下建議,咁每個活動都只會繼續好撚悶

點解唔好似咁?如果你打爆每期活動任務就俾高級boss再用佢打再到送魔王,佢地初期加入可能得一或兩個技,然後就靠課金抽獨有/雜項技能,要唔要強就靠抽池,抽中pickup技能就升級直至滿再抽中只會變高級積分。
活動前期, 有9成怪寵真係全新系列怪由lv1咁育成咁打,用相克屬各種職去挑戰,唔夠打就抽池鑲入中階能力技去輕鬆過,直到part2,3.....到魔王。
咁事實如果大家老手ac都有個base隊伍配獨有屬技打你d19難關卡,得唔得都起碼心伏口伏,唔洗好似而家咁on9為迎合課神而激嬲平民小眾搞到要修改。同埋絕大部分玩家果幾十萬鑽去哂 cccccccccb 完全係倒哂落海丁點安慰獎都無令到佢地更加不滿。

ff完平安夜快樂

突發送禮
各巴打聖誕快樂
DQV來了
3女1魔王
淨出阿伯狀態
dq5 魔王繼續似係物理級王

角色多多都唔夠出,準備打定英雄石
個阿伯唔係法師咩?
爸打們聖誕快樂
可能你岩

我記左隱藏果隻
係ギラ屬的話,荷包君今次要受死了
有邊次會免疫?
果然係大叔, 聽晚7點有pv睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞