[I/A] DRAGON QUEST TACT【14】 等聖誕

1001 回覆
1 Like 1 Dislike
其實主要都係抽個方面

難抽
抽完1隻又要抽多5隻
有井=冇井
我由佢減體戈日開始 日日用120石到琴日先突4

本身突2
抽獎機率
hard story難度過高
近期活動傾向為課神難度而造
唔緊要慢慢肝
刷啲B都唔錯 個跌率無咁閪
最煩都係限次數... 你諗下個死島限次數每日得3次挑戰, 屌唔屌鬼..
話就話開S6, 打個HARD都要限  
然後鬥技場連續咁開打得2-3次個心都有D倦 
好勤力我凸1已經收起左
咁佢個次數大家都一樣既..
我覺得競技埸同之前個鬼島好玩喎
見減體就刷吓 掛機啫 但真係見到都悶
0課輕鬆玩

玩到唔想玩,玩唔到咪DEL
頭兩RD OK..但係佢KEEP出, 抖都唔抖
唔打又無S, 打又好無奈咁對住3-4凸的, 最後放棄左 

個次數一樣, 但係無意思..只係限制住你S6的時間
其實我真係未見過打升級素材要限制次數咁ON9...
仲要只係多10級又唔係有咩特別野加左 , 好似太多S6會撕天滅地咁..
刷12-5悶啫 暫時對隻驚樂觀
呢排D體拎晒去刷新關
但仲未出到黃龍
一般 咬一啖同噴息 等半體先
我覺得又唔係有3~4凸就勁到飛天
5凸佐瑪 我1凸神屎配岩武器行得快過佢都係4刀秒
可能真係厭左啦, 開頭打果D好有挑戰, 之後就覺得煩..
後期係懶得打12XPT, 直接打3場96就算
然後有日唔記得打HARD刷素材就放棄登入,
係睇下TWITTER 佢會唔會同達爾合作 叫做早D玩下神龍之迷的角
其實我都係HEA玩 每日用卷SKIP晒每日任同消完體打埋競技埸收皮
可能咁樣無咁快悶掛 反正都唔係玩死佢一隻GAME
同埋一開始見到佢回體用石都有上限就知呢隻GAME急唔黎
唔好提, 有晚唔小心禁左升LV又眼訓唔想去刷, 射10場SKIP去金龍到出1粒紅寶石俾我
就係呢個理由我唔想再開驚.. 100體換500蚊同1粒紅寶石 
HARD CORE同ON9真係一線之差 
輕鬆玩喇
BTW 有冇中左既巴打講下新果隻風獸好唔好用?
諗緊今個星期留卷比聖誕定追風獸
行4格大力版神屎...咁

我就留卷聽日抽冰女
又冰? 我冰夠數咁都係睇定D先風長期靠神屎 同佐瑪無屬炮頂住
夏日鬼都幾好用 通常腔風弱暗怪一齊出
你當S級的4手獅咁 大力左, 硬DD
條囡未有SKILL 晏D再睇

來了來了

冰暗

冇萬性女福音
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞