iPhone 12/pro/max/mini 手機套/保護貼討論(8)

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
淘佬有
Moft 呢款snap on wallet 好似幾正
又loop
Sor, 因為啱啱訂左,香港網店買平過official store + 唔使運費
日日用,暫時唔覺有
官方Mon貼三百幾咁貴,有冇咩特別好唔好用
sor
樓上d人淘寶仲平
上面主要提過都係有花崩可以影相叫belkin寄過一張比你 算係得一次的保養 同個coating個零月就玩完
當個價係買2張
可惜唔係全包
唔係都想試下
日日比人屌都冇人覆機,一話取消訂單影都唔見我十一月頭訂到e加都冇反應,嬲嬲地買左個犀牛盾黎用
問個官網佢話之後會出,但又唔講幾時
玻璃貼$200樓下仲有咩推介 而家變返午餐肉係咪唔使再包邊
官wallet vs Moft Wallet

Moft wallet x Magsafe 差唔差到電唔清楚。因為我無用magsafe 差電

如果經常拎卡,就moft 方便啲因為可以反起用手指公推張卡出嚟,官wallet 好難推到張卡出嚟。

Size 就官wallet 短小小,手感官wallet 都比較好

俾大家參考下

補充,用moft wallet 部機感應唔到(即係叮一下magsafe 個下聲)
有冇Ching有深藍實物圖
信和唔記得幾樓有間有
真係笑死
變日經
又好似係,睇到你張相,搵到佢官網,有實體地址,但間公司就未聽過,我都驚差得慢,忍一忍手
官皮同埋moft係咪要用magsafe機殼/裸機先痴到?
做乜負評
根本就中国牌子
moft 一樣痂到官皮, 不過講官wallet 實淨d 同手感好d
有無帶左air jacket都用到既wallet
官wallet其實算痴到, 不過痴力冇裸/官套咁好
唔知可唔可以diy 貼一塊磁貼去個套裡面 等佢用到magsafe
睇緊moft 有無人知邊度有實物望下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞