iPhone 12/pro/max/mini 手機套/保護貼討論(8)

1001 回覆
0 Like 9 Dislike
如果我想入身分證,駕駛執照,公司門卡,員工證,少少cash咁,夠唔夠裝?見佢話入得3張卡好似好少咁
唔夠啦,真係3張啱啱好
放3張卡就攝多張銀紙都冇位

我平時係id card ,atm card, $500銀紙

真係for輕裝出去用,我唔用時可以成個wallet 放入我真平嘅wallet 度(我用長銀包),所以我覺得真係超方便
想知ching本身用緊咩case 有無試過跌?
用緊官皮,我覺得磁力ok喎,比佢store個sample 實少少,冇跌過冇移過位,試過chino 西褲 同牛(唔係超窄),都冇問題

thx 有D想試個wallet
因為宜家都係拎緊個porter card holder去裝 id card ,atm card, $500銀紙
一手連埋部機拎住個感覺幾jeng
我就係會成日輕裝出去,返工放飯,屋企附近,airpods都可以唔拎case,但平時起碼要拎id card 同備用銀紙,所以係極爽

等睇其他牌子會出更多款更好用
今代aj好似仲薄過6/X/11 啲圓角款
我而且唔鍾意佢太薄
用黃阿瑪case 但甩print個位巴打,快d 轉過黎犀牛盾喇
反而我覺得係厚左
但都係好驚鏡頭位
我反而覺得好似薄左
因為上代鏡頭位,個殼唔洗整突就已經高過機身鏡頭
同埋4隻角都收哂,個樣好怪
今晚再比較下先
我pro max 用緊透明 catalyst
係好正,但會厚左好多同好難揸
冇咩可能單手操作
因為同一時間我擁有埋aj
所以個對比好大
依家都係用aj多
但真係好撚大塵
有無人夾 grams28?

https://www.grams28.com
雖然隔離post d 人係咁屌
但我覺得佢隻藍色襯出黎真心好靚
岩岩屎忽痕癡左張防偷窺 好後悔
我之前都試過痴
用左一日頂唔順換左
catalyst背板多唔多手油同指紋?
剛買了magsafe wallet 配silicone case 用痴得好實
California poppy 配Plum 矽膠殼

今朝見到APM 有現貨
有無巴打用緊呢隻犀牛盾,會唔會太厚?
一直用緊spigen既liquid air

呢隻手感好,保護性強,不過同犀牛隻碳纖差唔多款,諗緊換唔換
玻璃貼有無推薦
無promax, 唔係我都想屌屌佢
12系列 全包好正 啲色又唔差
IMOS
問極都唔答點解無promax
E~~幾靚喎 有興有興。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞