蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(27) 大貨已到無謂StrongHold

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
sor 我負皮我自己
便宜仔金色機
唔計

平均戰績+2xx-3xx
係啲銀機/pro512 拉低average
你揸512 鋤d計 = 梅花3, 楷磚4, 冇死到已好勁
識用一定裸跑
贏便宜仔唔難吧
有一部台機 12pro 256藍色
俾佢開咗封 放機會減幾多?
用開都係裸機
12月3日15:10

iPhone 12 Pro Max 大機 先達回收價錢 2020-12-03
https://www.iphonepricehk.com/iphone-12-mini-pro-max-price
大墨128 $9500 (+$101)
大銀128 $9500 (+$101)
大金128 $9700 (+$301)
大藍128 $9100 (-$299)

大墨256 $10150 (-$49)
大銀256 $10100 (-$99)
大金256 $10350 (+$151)
大藍256 $10020 (-$179)

大墨512 $12050 (+$151)
大銀512 $12000 (+$101)
大金512 $12200 (+$301)
大藍512 $11750 (-$149)
截至 2020-12-03 15:10

雪球紙價12月3日15:10
仲未棍到pro機用左個2部quota佢
已經簡128仲低水既機
總數呢?
因為whatsapp要留1倍位比佢backup

你whatsapp記錄10GB

你部機要有10GB空位先會backup成功到
我無論係iCloud定係部機都有大把位
唔知點解佢話用iCloud Backup有機會回復嘅時候,會冇晒啲相同錄音
同一ac 買到第三部大機
時代蘇寧仲有冇 12pro 128 想放工去買

我好似聽過wtsapp個backup唔會backup 任何media
一陣佢會cut你單
有冇徬晚價 大藍128係咪仲蝕到入肉
藍店
冇貨呀
豐澤有可能有12pro 128現貨
每間打去問下
9100-9120, st今日明顯唔餓呢隻
係咪通常得藍色有貨?
我上次走入去問 佢話而家冇得買淨機
有無今日 大銀256 既價
任禁
今日係yy 放原封大金128 9700

順便問咗開封收9300

你可參考吓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞