蘋果類產品炒賣區 眼紅者勿入(27) 大貨已到無謂StrongHold

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
用嚟下年再玩
年年都有得炒,驚用唔到咩?
不過我都想j返部 可以每次一萬一萬咁玩 最後真係用剩自己買部自用
你又買到?
仲未收到email
好撚西價
9350-9400
唯有SH
揀咗幾時拎?佢有可能係拎機前兩個鐘先俾email你
Hold下先唯有
呢個係琴日128嘅價
凌晨1點果轉...3次去到比錢轉轉轉完去強迫送貨...
早上果轉無起身禁....睇番好似好大貨岩先果轉2個鐘叮左..連時間都未入到過..撚9人
試過次係拎機15分鐘前先有EMAIL...定啦
你ACC唔係中過好多次既話應該都穩陣既
好彩尋日大金128轉身轉得快,今日又無幾舊
提取日期星期一,但係出咗email 同qr code係唔係已經可以去拎
你知有出面有人94-96收GC...
真係等錢用咪賣咗佢. 唔賣咪留返出年再用.
我識d人係咁玩
睇你邊間鋪拎,基本上都可以,希慎lFC有機會揸正做
文字轉貼:

[28/11 16:39] 收機-先達鵬程電訊G72:

高收

原封 👉 未激活
 𝐢𝐩𝐡𝐨𝐧𝐞 𝟭2 𝐩𝐫𝐨 𝐌𝐚𝐱
128GB 黑black $95x0
128GB 白White $95x0
128GB 金Gold $96x0
128GB 藍Blue $96x0

256GB 黑black $10xx0
256GB 白White $10xx0
256GB 金Gold $105x0
256GB 藍Blue $10xx0

512GB 黑black $119x0
512GB 白White $119x0
512GB 金Gold $12x00
512GB 藍Blue $11x00

旺角 先達廣場
鵬程電訊《地面G72號店舖》
如果用app 訂左先發現去唔到拎
會點樣
鵬x我x你老x
我聽日有得拎但而家都未有QR code
其實佢不如寫 $xxxx算喇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞