潛力股推介($pic)

615 回覆
10 Like 25 Dislike
我見納指新高入左少少sqqq 抽起番d股數過四巫

呢張都緊要架 佢唔係只係得hybrid
做到 xl electnc 就發到傻 但要下年內做到就最好
Everyone wants the new Tesla they dont understand hybrids and how much clientele they actually have already. People are more hyped over EV than converting them hybrids. It's such a shame it's like this cause $PIC is solid and a real company already proven it works

Twitter鬼佬評隻股 sad but true
前排趁hyliion free fall小注入咗
而加想買埋pic
真 因為tsla帶比好多人一個暴發既希望 所以有關純電動都狗沖買 但佢地唔諗先唔好講美國 歐中呢d國家鬼有咁多錢同你換曬純電咩
聽晚近收盤再入好d bo 我大概走曬其他股 留留一半pic等聽日買
見回調得差唔多
14.65入左一注
博下merge爆升
呢個位就算捱下價都唔太怕
支持樓主
我望佢聽日會有更好既價位 不過應該難穿13.8
PIC 星期一合併但係唔識升係咩玩法
都話聽日四巫加年尾結算
渣實啦 依家市值係under value
爆上去果d多數係投完票 咁到pic投咪到佢爆 今晚睇位all in
今晚我要上18,星期一上20
我廢事煩all in左 星期一再睇 唔夠力就q1財報再睇
谷極都谷唔起 連燈都轉埋
TPGY都升喇
好快唔係,今晚全紅
參考sklz 合拼前後應該ok btw財巴真係好勁 佢萬5股23蚊跌落19都平常心訓得落 真係要學習下
笑死
支牛討論區真係好解壓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞