【1125 LIVE】衞生署及醫管局4點半疫情簡報會

746 回覆
7 Like 4 Dislike
冇左支那人之後好好禮貌
Lancelot Chan 陳榮泰

收到領展通知, #小西灣廣場 昨天有一名早更保安不幸確診 #武漢肺炎 。領展已安排所有曾有密切接觸的保安員休假隔離,亦已在昨晚為商場進行全面消毒。
根本爆撚到七仔一樣
有禮貌嘅澳牛唔係澳牛
嗰陣我同friend係門口裝裝下,門口有家大陸人(嗰陣啱啱1月頭,大家開始話要買口罩嗰排),以為要排隊,然後入面嗰哥哥問我地:係咪食嘢啊?入嚟啦,仲要藐鳩個家大陸人
我間公司有人個老婆個老闆個唔知老母定老婆都係跳老舞群組
個老闆而家入左竹篙灣
唔知會唔會隔幾重傳到我公司有得休14天呢
班老舞群組全部都有叫有個錢 驚死所以會去驗
之後搵番D緊密接觸者出黎

都係要睇下UNLINK有幾多
由於第四波疫情來勢洶洶,
衞生署及醫院管理局今日將舉行疫情記者會,
衞生防護中心傳染病處主任張竹君
醫院管理局總行政經理庾慧玲出席。
wuhanchacha又蛇王
第一句係
留名睇蘋果問檢測又出錯
不過有啲又係平民舞池
所以小心啲好嘅
要追問果個祖國子民到底係輸入定本地
starlight當日究竟個activity喺點大家其實都好想知

平民夜總會就算啦㷫蛔龜都領教過曬
大家都係中国人
當然係計本地啦
呢d名真係
有個正常多人用嘅Arthur唔揀
清零真係好難。講緊新加坡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞