Bitdefender Family Pack 新客/續期特價

71 回覆
1 Like 1 Dislike
Me
仲有冇
冇人夾
想問下點樣搵Customer Service問條key有效期
係搵bitdefender定PCWorld Software Store個客服
因為我本身total security plan仲有3個月,想買定樓上ching個2年family plan遲啲再用
係bitdefender個app搵到了~
我呢到仲有一個位
2021年7月28日到期
仲有冇我個半月後到期
分開email嘅意思係唔係可以其他人用返佢自己嘅電郵登入?total 版有冇得咁樣
tg
依家冇啦
ching你用咩網買定都係用返官網買
g2a
用左幾耐有冇試過被人ban之前試過send email問客服佢話有機會ban
用到就嚟完
各位用bitdefender 嘅巴打絲打, 想問下你地最近有冇試過scanning嘅時候會死機, 成個windows freeze左係度, 要reboot先OK...

官方討論區都見到有人講, 唔知呢度有冇人都有同樣情況?
https://community.bitdefender.com/en/discussion/84916/full-system-scan-caused-hard-crash
呢啲網信唔信得過?

上bitdefender官網話就話做緊sales,但感覺仲係平時價。
跟本就係平時價
black friday 正日再睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞