Bitdefender Family Pack 新客/續期特價

71 回覆
1 Like 1 Dislike
bitdefender cs
login bitdefender central後搵Live chat
試左...A完佢自動幫我分左兩個subscription...
問左CS佢話因為我用開果個subscription由另外reseller買, 所以佢分開左, 佢話會試下幫我合返, 唔一定得
官網買可能就得~最好問問CS先

另外問左佢話maximum years for single subscription係10年

搞掂
我發現係手機APP 加activation code佢無得俾我揀加返落依家用緊既subscription度, 直接開新 (利申Android機) 好彩CS幫我搞到
所以大家最好都係係web版Central度搞會好D, 有咩就可以順便搵埋CS傾
下次等Black Friday續啦 最平
BTW 岩岩收到Credit Card Statement
用NZD比錢 = $550/2+2 year keys
family同total有乜唔同
Family有15個Licence,可以係15個Device度用
Total 得5個
total = 5 devices
family = 15
信得過
好多人都買左了

Black Friday外國係劈價劈到好痴線,係香港乜柒都貴。
每個帳號疊八年無問題
頭四年自己Activate,之後果四年要搵Bitdefender Customer Service搞

如果你現在用緊Total, 印象中係會Overlap左你而家個Subscription既,即係假使你2021年1月Total Security到期,你而家Activate Family Pack, 咁你而家至出年一月Total Security的Subscription就會浪費左。

不過唔緊要啦,果度都係少錢。
或者可以等你Total Security Subscription完左先Activate Family Pack。
但要同Customer Service Confirm 條Key的有效期,我之後問過就購買後一年內要用。
功能/保護係一模一樣??
我見FAMILY好似仲平過TOTAL
轉PLAN未試過

如果係同一個PLAN但唔同SOURCE,
就咁入新KEY係會OVERWRITE咗原本未完嘅日子
搵CS叫佢幫你加返原本剩低嘅日子落新KEY到就得
係呀 功能一樣
Family都可以電話上用
你可以買住兩年試下先
Total 邊度買平,幾個月前先買咗一年
你呢個好似最抵
30美金兩年
呢個信得過?
有無巴打重有key?想買
pcworld仲做緊特價
最終買左kaspersky
想夾
我做host有冇人join
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞