數碼暴龍玩具討論區#24 切勿幫襯明眼人 新機出貨了

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
唔知可唔可以當ic卡用呢?
唔明點解要搞咁多野整隻錶
直接整部機唔係仲好咩
正正經經整好部機算啦
佢果啲功能全部可以放落部機度,個mon又可以整大啲,內容又可以多啲
而家隻錶整到咁貴厚,個mon又細
其實佢都預左我地幾貴都會入,點解唔整高質啲,又可以賣貴啲
咁你又錯啦
整得幾垃圾 賣得貴一貴都有人買
如果呢隻新機 唔熱既話就好快收皮
出過第2部
萬代出親數暴d野 都好中意斷
成日懶係創新咁整埋d伏野
毒撚玩pokemon go淨係可以捉屋企嗰啲
會唔會好似pokemon go咁有外掛fake運動記錄
仲要呢隻膠錶帶出街實比人笑山寨iwatch
其實用電話玩仲好啦 點解唔可以整嗰App係暴龍機咁玩?你咪好似啲卡咁樣唔同暴龍畀錢買囉 對戰又易啲

不過呢隻真係好大進步 叫嘗試跟返宜家呢個時代
至少見到bandai終於有d新意 開始識得搞下其他新設計產品出黎
最感動係bandai終於肯整返彩mon暴龍機
又唔算貴
我點都支持下
出左APP 仲邊有人買暴龍機?
其實APP都出過3款
digimon heros,digimon linkz, digimon rearise, 前兩個執左笠
育成GAME, 玩過左個熱度就無人再課金
仲要花好多資金去整3D GRAPHIC
剩係育成既話唔夠,只有出新關同新進化鏈
如果新進化鏈要課金先有你濟唔濟先?
同埋KEEP住人流要狂出新野
新極模式都係一樣既話1,2年就收皮
孤注都開左訂,ver special 都係354
我都諗唔明點解咁平,明天收工去訂,順便訂埋個2set卡
其實special ver分別係咪只係多咗v仔獸
行貨價?

唔見有寫行定日
點樣計有17款數碼獸?
一定要連埋隻錶先有得玩???
唔知張卡係好似code咁一次性定可以重複用呢,如果重複用得可以同fd一人一款卡
應該計埋佢嘅進化總共17款
所以可以理解為一張卡係一條進化線

1隻御雷獸都17款進化

是不是一張卡有17款獸呢?
應該係
咁樣就當17隻
就一張卡
三百幾即刻變左可以考慮。B社好少咁有競爭力。垃圾米都要百幾,呢隻B社出有得玩先三舊多少少。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞