數碼暴龍玩具討論區#24 切勿幫襯明眼人 新機出貨了

1001 回覆
6 Like 3 Dislike
down左, 好似仲可以對打
我見D電腦識屈波好難打 BTW點進到成熟期
機都爆埋仲未見到黃金鄉
自動SAVE
你換電後開機 佢會問你load唔load 你答佢YES就得
想問新個部暴龍機係唔係有道具?
今日打到個圖案好似弓箭(指向上)嘅嘢出黎,每次對戰都問你用唔用,但我用咗出波個時又無特別事發生
有D係加攻 有D係減慢輪盤速度 有D係必發動BURST
反正其實後期都係奧米加直線秒
item對戰鬥冇乜大影響 你鍾意可以用晒佢 咁之後刷成長期勝數會快D
有冇人有黃金鄉獸個icon
行均哂12個地圖都撞唔到
擺係度一陣就會自己撞到架啦喎
就咁掛機隨機出?
見到隻獸瞓覺即整醒﹐然後再等﹐loop到出現為止。
弓箭係令圓盤轉動減慢﹐不過手殘都係冇辦法﹐始終個掣設計係美觀行先
你一開始入返電時揀yes就得
12關clear
三同伴 巨鯨,V龍,城堡都有
(最好開著機 教開燈 遇到會閃機)

係未咁就玩完 仲有無野玩😭
部新機淨係闖關 期待一月嗰部complete version
https://toy.bandai.co.jp/series/vb-digitalmonster/?fbclid=IwAR0oBdlTQRgQxYB-n5rVnlgfP-P1fpVo-yHXANUAe6vXf-58oFkZJZ5JAJw

12月7有新情報,唔知係唔係新暴龍機

另外今次部機真係好大聲
但聲音選項得on同off,無得較大細聲有少少尷尬,想聽到聲但又唔想咁大聲
咩年代仲係得on/off
可以貼膠紙喺speaker位﹐細個時都係咁做
應該唔係
我入area 10 之後開始練巴達獸, 當時只係進化到天使獸, 但入咗area 11 時就發現可以進天馬獸
我諗應該係用巴達獸派生贏到area 10 某關(肯定唔係10-10) 就解到天馬獸

但唔肯定係area 邊一關
追po 落去明咗真正解鎖條件, sor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞