我後父有孌童辟

38 回覆
8 Like 1 Dislike
我小學二三年班佢已經開始非禮我
宜家諗返起覺得好恐佈 個時我完全未發育
對於啞忍呢回事我好謙疚 因為我唔出聲可能會有更多受害者
到宜家22歲了 都經常回想呢件事 好大陰影
我應該點樣釋懷

利申:真絲 抑鬱底
報警拉9 佢
報警拉9 佢

自從我呀媽同佢分開左就無再見
你一係就搵佢出嚟 搞大單野佢 等其他小朋友唔好受害
一係就繼續當無野發生過 將呢樣野完全delete (但你做唔做到見仁見智)

如果呢樣野已經過分影響你日常生活你無謂再繼續扮落去
但如果影響唔大咁你咪由佢 其實都係你自己既決定
自己既人生自己去選擇
btw 你都有打鼓?
仲唔報警?
btw 你都有打鼓?

借朋友ac
你一係就搵佢出嚟 搞大單野佢 等其他小朋友唔好受害
一係就繼續當無野發生過 將呢樣野完全delete (但你做唔做到見仁見智)

如果呢樣野已經過分影響你日常生活你無謂再繼續扮落去
但如果影響唔大咁你咪由佢 其實都係你自己既決定
自己既人生自己去選擇

我曾經有幻想拉左佢 但我唔係好接受到父母知呢件事
近幾年因為受精神困擾 成日喊到控制唔到
以為時間可以平息到內心嘅陰影
點知無 只係收埋左
社工好快會幫你報警
仲唔報警?

唉話咁易
社工好快會幫你報警

我無接觸社工
點非禮法
搵人幫手啦
社工完全係廢既
可以搵下唔同既HEALING
有催眠, 睇心理醫生, 音頻等等既HEALING都有用
不過首先你要有決心去HEAL自己 真正想係個負面情緒到走番出黎先WORK
呢啲真喺成世陰影
去同啲社工講,記得第1句要話“我希望你唔好同人講,唔好幫我報警”。
點非禮法

係趁我睡覺摸我胸同下面
最變變態試過搵電筒照我下面睇
搵人幫手啦
社工完全係廢既
可以搵下唔同既HEALING
有催眠, 睇心理醫生, 音頻等等既HEALING都有用
不過首先你要有決心去HEAL自己 真正想係個負面情緒到走番出黎先WORK

多謝你 我會試下
呢啲真喺成世陰影

我feel到我啲抑鬱會跟我一世
去同啲社工講,記得第1句要話“我希望你唔好同人講,唔好幫我報警”。

我點接觸到社工?我出緊黎做野啦

Gag黎?

Gag黎?

真係有其他考量就唔去好搵社工啦,佢地應該會去報警。
講社工講,佢會幫你搞
pmed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞