黃之鋒叫lunch哥唔好去自己嗰場

392 回覆
4680 Like 32 Dislike
屌你咩 你係咪想逼死人啊你我同埋其他巴打都已經搞到佢連個龜頭都唔敢出嚟啦

道歉未啊柒頭眼帯の喰種
已經可以隨時起行啦以後去任何一個post都可以隨便狙擊 巴打你有證有據仲可以叫多啲人一齊追撚死佢 實有大把人幫 道歉未啊眼帯の喰種
白卡去續期未
過街老鼠
仆街黃之鋒幫佢決定埋
正常落過一次club都知跳老舞club嗰種名唔係蒲場啦
你碌個post後面啲會見到條柒頭仲想del po
理由on9到

麻煩連仔 del po
https://lih.kg/2294111

條友真係好緊張係連登個底
應該靠連登acc正面形象黎溝女
Lunch 哥條過街老鼠
理解吓成件事,唔出奇
諗起之前有幾多人撐佢就覺得好笑
之前已經有幾次live有後生仔出黎屌鳩lunch哥,但無人理仲畀人鬧返轉頭
個勢轉得幾快
真係寧願佢快撚啲死。
本身就唔係好中意佢
係有d 人覺得佢後生都敢發聲講到似尋尋咁
屌咪又係中學雞博出位 出到黎阻柒住晒睇蘋果令人覺得R 頭
收哂偏啦,中學生嚟啫,國家級壓力點有能力頂。
好人好姐走去睇世柒,縮返去你老母個閪啦
佢都不過係做緊未開始大量社運早期GPhone做緊既野
同類人嚟
條友上大波man藍絲節目幫手spin警暴, 性騷擾女市民
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞