iPhone12 pro/pro max 送貨討論區(2) - 苦主大聯盟

1001 回覆
7 Like 3 Dislike
我都等緊佢轉
Same
Thanks 今個weekend直接walk in買先

冇walkin, 點都要上網訂先
邊到嘅豐澤?
轉左preparing to ship 要等幾耐先收到尋日轉左,今日仲未ship

肯正價加少少
想搵部12pro128gb現貨可以去邊買?
要落先達收?
3-10肯轉未呀
肯轉未呀
我都等緊
等撚咗成個月
想點撚樣呀apple
想請教下大家
我用開iCloud,每晚都有back up
琴日洗機之前再Backup多一次,
洗完部機再restore番
唔知點解啲WhatsApp記錄,唔係更新到最新,而係兩個禮拜前嘅紀錄
最最最大問題係我啲片同埋相冇晒,完全下載唔翻落嚟,全部灰色晒。但係啲文字記錄就仲有
點算?啲相好多我都唔係Save去Photo...

ICloud係 backup 你個WhatsApp嘅 backup, 可能你WhatsApp 對上一次Backup係兩星期前。

相你方面你試吓重新開機,睇吓得唔得,我之前都試過咁樣
已經試過好多次重新開機
連delete個Apps再裝過都試過
如果呢兩個方法都唔得係咪就唔得㗎啦
如果你WhatsApp無備份應該冇得救

節哀順變
有備份啊,備份去到11月尾
其實我而家可以restore番啲文字紀錄
係唔知點解啲相,錄音同埋片全部都灰色一片,攞唔番落嚟
啱呀出貨未呀屌
係咪未restore完呀?定你無backup 埋啲video ?
restore左一晚啦
我冇Backup埋啲video
但係冇理由相同埋錄音都冇咗
佢比我嘅感覺似係佢入面啲program crash左
咁我真係唔知啦
有冇ching 係xs mas轉pro max 感覺如何?
我仲諗緊轉唔轉好
iOS個Apple Store個app有問題?

訂iPhone 12 Pro Max想去門市攞 但冇得比你選擇Apple Store分店

其實豐澤同普通 store有無哂分別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞