[BLM my 美國]BLM對民主黨提出新訴求

261 回覆
346 Like 78 Dislike
十卜
一千萬undocumented immigrant,一半墨西哥人
全部送綠卡
又係果條撚樣
要認識「美國」呢片土地嘅歷史,梗係要由美國立國前開始教,順便教埋當時歐州黎d白人點樣趕絕印第安人。

正如教香港歷史要教埋香港開埠前嘅歷史。
11. 其他種族見到黑人必須下跪
又係你條右癌?
幾多幾年就會話︰佢地明明有做實事共同建設國家,你居然話佢地係dreamer暗示佢地只係到發夢唔做野
我覺得由哥倫布果時開始教都無問題,教歷史無話岩定錯,只要段歷史係岩嘅,就得
1. black should rule
到咁上下咪civil war算

左膠比盡咪口頭勇武
事實係班示威者用暴力,不過佢地唔認
共產主義係freerider嘅春夢,所以注定失敗
第9如果係有條件去拎既話應該ok ge

2-6 都係囚權個類,可能都叫合理? 我唔知個邊咩情況

反而第1個 我想問點解要削弱? 關咩事?唔明呢個
支持
佢地認為緝毒局同移民管理局處理非法移民同毒品問題時做法唔人道
原來係藍屍5毛黎,不過撐得左癌嗰班人都係同5毛無分別
支持
cls 人地侵先起左美墨圍牆你又去放返晒班ii入黎
呢個話題過多十年左右等自動化同AI技術真係成熟時,真正出現勞動力有機會過剩時再討論就正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞