[11月19號]美國大選新聞總匯

85 回覆
81 Like 1 Dislike
猶太人瘋傳黑馬個訪港問
法院見
有Twitter認證
我發覺而家仲用Twitter嘅原因係用來confirm fake news or not
敵人反對就係正確
依家係咪可以拖到1月,跟進國會選總統?
樓主強帖來留名
要追蹤樓主了好有心
理論上今屆嘅美國大選嘅所有司法訴訟都要向12月8號前解決. 因為12月14號選舉代理人係要投選舉人票去決定邊個會係嚟緊嗰屆嘅總統
但如果以而家嘅司法訴訟數量嚟講 爭議州份嘅訴訟睇怕好難向12月8號前完結 因為今次大選除左侵嘅律師團隊之外 仲有極大量嘅市民佢地自己入紙打官司 如果啲州爭議搞唔掂就要射落國會度 國會去決定該州嘅選舉人票可否生效
如果向1月6號前都無其中一個候選人拎到可以夠出線嘅選舉人票. 理論上就會射落參眾兩院投票. House揀總統而Senate投副總統. 而house有州代表團票. 邊個拎到26票就邊個可以做總統
根據美國憲法. 無論如何2021年1月20號一定要有結果. 所以呢套劇理論上追兩個半月咩都會追完.
請問樓主你指極大量市民自己入紙佢地告啲乜?
樓主居美?
5分鐘前Lincoln Wool向佢嘅Parler度講
Remember these names:

Dominion
Scytl
SGO Smartmatic
Clarity

Certain individuals who have been celebrating “President-Elect” Joe Biden are going to prison.
某啲慶祝緊"President-elect" Joe Biden嘅人就嚟要去坐監

佢貼嗰條link down down地機. 睇到條片嘅話呢個我會出聽譯.
好多人告選舉違規. 之前都有州議員講過佢地收到好多市民投訴要協助佢地入紙lawsuit . 作為州議員佢地唔可以無視呢堆要求. 就唔係亂吹嘅係睇過報導有reliable source RT我先講嘅. 不過無screencap啫
國會決定選舉人票可否生效係參議院定眾議員?
即係參眾兩院
汁: https://www.youtube.com/watch?v=a6vcGapr_A8&feature=emb_logo
Newsmax訪問Trump一個staff同埋一個GOP人
重點
佢首先講起向唔同州份嘅county都有唔同類型嘅選舉違規情況出現
嗰啲唔詳述
Brian Trascher (侵o靚) 明確地向訪問度講佢地"seized the servers for dominion that were over in Germany and we're starting to get some raw data off of that "
佢地沒收左向德國嘅Dominion 伺服器(有S 即係多於一個啦) 然後佢地而家拎緊啲data
佢首先指出點解美國大選要向外國count票 而家拎到嘅資料已經知道係用咩演算法去分配啲票
DEM嘅人其實好淆底 佢地先會用各大媒體之力去講無選舉舞弊 又係咁話佢地輸官司 明明佢地而家先開始上federal court
侵打官司唔係為自己 係為左美國人打 係為左民主而打
一定要贏!
MI個度
“佢地而家希望撤銷呢兩張同意票”
咁佢哋即係成唔成功撤銷?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞