發覺mirror個edan幾師氣。。。

576 回覆
1549 Like 183 Dislike
我都想知 有冇cap圖睇佢講啲嘢先
百鳩幾個post冇整合點搵
屌你家母乜撚嘢叫師氣?
睇男排女將個樣都睇得下所以認得下佢
之後睇膠戰發現原來性格幾好
顧定軒真人原來都幾高 之前係街撞過
佢仲要對個妹勁好
又onon99咁,好可愛好真
睇佢地玩遊戲 都覺得好佢煩膠 唔輸得勁煩
不過隊友 好多都投佢有義氣細心
Edan 肥仔出歌 佢ig都post左兩日宣傳
Alton 出story 都冇提過2位出歌 (2,3日都冇提 定我miss左
最忙既姜B 正日冇出post, 第二日都有出post幫手宣傳
兒登好靚仔
講真啦 edan 首先唔講識好多樂器 kongu bba grad外型唔差呢d野

睇造星一個陣我真係唔覺眼有呢個人 但造星二成個人氣場都唔同哂成日carry到個表演 由冇人睇到佢質疑點解佢入到mirror到個個慢慢認識佢 佢真係好努力求改變

到比人定定地型為諧星 我冇睇佢膠戰 但係佢有咁ge package點會甘心比人當綜藝咖諧星 但佢都努力去做 入左屋先 佢睇到幾個隊友姜b Ian anson Lo jer都有料地出哂道 甚至連anson Kong 都前過佢

講真啦 我聽完佢首e先生 唱歌要進步就一定架啦 個mv班底同編曲填詞都係佢爆出黎ge推力

但令我更欣賞ge係佢知自己有咩唔店 慢慢努力一步一步無論造星定演藝路上暫時ge努力 都令我好想繼續睇佢

Edan加油
打完呢個comment 之後我又聽緊e先生
推個靚post
尋晚mr ego live正到哭哭
認同係幾唔錯
但鼻哥窿拍得住鳩柏豪
係Edan btw
樓上嗰堆話佢食女有sp嗰啲睇完就算啦,睇粒星又唔係要俾佢屌聽下歌仔支持下咪夠
屌ak行撚開先啦
佢真心無觀眾緣到一個點
edan
咁雙標連登仔欠pokiSteven周永恆老鼠安一個膠袋

利申:鍾意edan,希望兒登以後好好做人
唔係咁嘅意思咁又冇圖又冇人有證據咁poki嗰啲真係有曬證據先抵死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞