發覺mirror個edan幾師氣。。。

576 回覆
1549 Like 183 Dislike
路人可能睇唔慣 心諗咩料 fans一定吹奏無極限架啦
edan仲有好多野繼續進步緊 睇住佢成長都係樂趣之一
Edan
講咗成晚都冇貼link添

Edan Lui呂爵安 Ig & 個人youtube channel
https://instagram.com/edanlui
https://www.youtube.com/channel/UCP8e0aRdQLQKSQwFeXIlkQQ
忍唔住出動返呢個爵安文精簡版口頭禪:搞唔掂啊/搞唔掂/痴根(註:"根"带有口音)/花姐我Mirror黎架,我有形象架
特點:乜都驚(eg摩天輪/鬼故/陰森恐怖/過山車/高/動物/昆蟲/榮譽田雞⋯)
綜藝感極強/智力也可以/perfect pitch
喜好:打機/un腳/蝦Jerb&Jeremy/同AL鬥嘴
註:Edan而家進步咗可能已經冇鄉音如果有啲咩留咗自行填充
Edan Youtube Channel
https://www.youtube.com/channel/UCP8e0aRdQLQKSQwFeXIlkQQ
大家有興趣支持下記得CLS
中學師兄
佢好愛個妹
Edan真係好錫佢個妹當佢係寶咁
咁係邊個
你邊到出世㗎?帥氣都蝗語?
Pinned
More 點解心地唔好
成日出口術暗寸太多講唔晒
呢個天才型 有學識 有外表 識樂器 唱歌跳舞唔失禮 第一屆全民造星事實係發掘到人才
見係美人講多次經典事Edan係星2比賽 TeamB 有一round個表演其實出街嗰陣佢哋都講到明係參考左另一個表演先至諗出嚟😊(ak)突然有一日喺IG Story Po Edan參考嗰條片擺出呢個😊emjio暗串佢哋抄襲所以ak先會化身成為😊事後Edan有一次開live都有解釋返同埋講返其實好多表演都差唔多唔係話點樣點樣抄襲
冠軍造馬造出黎
亞軍有mc bb

季軍Oscar 都ok 幾正
B3 真係好正好搞笑
一齊上台先有個效果

唔係只係型先可以係星黎㗎屌你老母花蛆
但佢又唔跳得又唔唱得
聽下ak live 真係搞唔掂
佢憑咩好似 ian jer 呢d一齊單飛出歌
想知邊d叫入流
其實又唔係話勁靚仔 係順眼囉

不過佢夠on9 幾正

B3最正係一開始好多人睇死佢哋,但係點知佢哋每次表演都可以有好多唔同嘅突破

Edan今日先識你真係太遲 你好正呀 加油呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞