[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(63)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
咁1815 chronograph vs 5172G又點揀
咩款
可唔可以影張相分享下
我剩係記得有個咁嘅廣告
同價位唔係應該搵datograph 比較咩?

如果剩係依兩隻
1815 chrono 平啲, 買多隻1815 小秒針都仲得
好似1815 chrono 抵d
當年朋友介紹AD都可以做到六幾折,而家應該冇可能
1815 chrono
隻FC worldtimer聽日到手
樣:breguet 5177>>>>>>>>>>als 1815
真買:als>>>>>>>>>>>>5177
Breguet5177個價進取到…雖然係grand feu enamel, 但去到呢個價pp vc als乜柒都買到邊個會去買5177
好快手
等睇開箱
請問最後買咗幾錢
17k
好抵買
講下講下全世界都御三家級

講真唔係完全唔同意,Abraham breguet 喺歷史上地位極重,不過brand 就係brand
一隻dress breguet 同另一隻dress pp同價冇乜人會揀前者
其實造工打磨都on par with御三家
淨講guilloche連VC都比唔上Breguet
同埋全新大明火琺瑯+白金都係講緊12,3萬
PP 12,3萬得2手 唔係個個買得落手
屌好抵
我見 MSRP 係 32k
有 HK 嘅話應該整隻
係唔係得呢度vc先咁地底泥

冇嘅,好彩未有錢去煩惱5177定乜
佢係我見過最靚嘅大三針之一
如果佢出返隻一樣樣行auto就正到啪啪聲
對於手腕150mm左右嚟講,GMT會唔會太厚? 最近諗緊BB58定GMT好
Tic tac time,東薈城outlet, K11專門店已經執左
可能會太大同厚,但個個手腕形狀唔同,去AD試吓先
係咪無乜人戴pelagos,個人覺得幾抵玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞