[錶撚入] 擺低你哋戴緊嘅錶(63)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
我隻 speedmaster 57 闊箭係響公司開箱
淨係帶隻錶返屋企咋
開箱文響 #437
我睇左喇ching, 係正既
男人鐘意錶係咪原罪黎
成日返翻睇你panomaticlunar條片 呢個價位有咁嘅機芯造工真係冇得輸仲有double swan neck regulator

不過運動款已有隻jlc polaris chrono
dress watch買躝加嘅話再入隻GO好似又冇乜意思
可能最後買saxonia三針算水貨好似唔洗十萬

btw 嘅片真係好詳細 好鍾意聽你講歷史有機會嘅話拍返隻polaris講下
唔係好似我咁迷德國錶其實一隻爛卡就夠皮,GO可以跳,但我覺得GO鋼帶做日用錶幾好用先keep一文一武兩隻。嚟緊我會講JLC㗎啦,有一隻就嚟到手🙂
我個人鍾意vc啲design多過pp/ap
好小牌子好似GO ALS某d款似到咁
買go panomatic lunar 一定後悔點解唔儲錢all in lange 1 moon phase

Pp nautilus 又真係靚d
Calatrava佢肯refresh隻5116咪完美
係隻地理大師
錶正係其一 (多謝),
我想講嘅係我要衰到響檯底開箱
唔只錶,玩咩都死
我之前玩單車一樣咁慘
我都想慘下呀,
隻 Patrimony 雙逆跳
sad but true
GO 啱我,想買高級德國錶,但唔想買貴金屬
why not both
買隻鋼帶PML做日用錶, 加隻L1MP做斯文錶
睇黎呢度既巴打好多都係公司開箱,我都唔例外
單車冇得收埋架喎
咁各位起女人面前帶唔帶新野定返工先帶
好彩我果個唔係好留意我d 野
我夫人唔理我買咩, 有時見到真係靚仲會鼓勵我買
雖然講得太多錶, 佢會嫌我煩
放左係背囊, 返到公司戴
各有優劣,單車收唔埋但無錶咁貴,屌得細力啲。
錶成日幾萬幾萬咁去,唔知猶自可…知道就…
為左戴隻錶可以去到幾盡
嘩,邊有你咁本事呀 TBC 錶友
我買中價錶都買到窮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞