政府好關心市民私隱,睇《安心出行》就知

316 回覆
1362 Like 20 Dislike
如果google confirm咗個app係港共出嘅一定冇可能
即係你手機如果有A片—>打多左飛機—>身體唔好—>抵抗力弱左—>易比病毒入侵—>易中武漢肺炎

政府都係為你好炸
就算你拎個乾淨電話佢都可以追蹤到你。
再者,軟件可以不斷更新,有一日會將健康碼加落去,並且推行電話號碼實名制,限制一個人最多只可擁有兩至三個號碼,咁再有幾多部電話都冇用
唔係咁痴線下嘛
所以我成日唔明 D 人乜柒都要用 app 做乜
除非有一定要用好多 CPU 資料,或有古惑野之外,諗唔到點解唔用 web base
存取到呢個 app 要做既野,HTML5 API 全都都做到,只係一定要行 https 同每次都重入個 web 都問一次 permission
PWA web app 只問一次permission 就 得
push
CP值極高

牙Joe認證

美國禦用APP
所以呢個藍絲專用app
你提返我
之前寫拎 GPS 同錄音 localhost 試先係每次都要我允許
用 https 就只問一次
但最後 web app 唔可以存取到 local 資料,根本冇必要比佢 access 到 D 相同 storage ,要儲存的話,佢整個 export 比我 save 就得
用緊3310咪用唔到
打個飛機都俾人政府知
推!
又一次證明班支那廢老同藍屍最易昆
打左靶都唔知
寫個AI去認人幾時打飛同做愛
之後開成人網站 公開資料
俾人察覺到 就話俾人hack咗
政府無敵生意
其實而家有啲乜地方有貼
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞