香港Staycation - 邊間香港酒店鬧/猛鬼

322 回覆
31 Like 44 Dislike
潘紹聰講既金鐘三寶應該係CONRAD
K字頭定r字頭
K字頭
我每個星期都會去一次小甜甜
又真係唔覺有古怪野啵
曾經聽過一個故我聽到起雞皮,係講有職員入左專運行李既員工𨋢,再鎖𨋢開加床訓覺吞pop,之後撞野
咁撞野又唔一定人人都中,如果人人都中間酒店唔洗做啦
因住引火自焚
根據員工內幕爆料
呢排好多酒店都鬧鬼
如果講古怪野 41樓轉lift
地下有透明既玻璃 裡邊有舊石咁
唔知係風水野定係藝術品
但如果親眼/感受到邪門野就未有
沙田富豪入到去真心周身唔聚財
廁所感覺好詭異 大堂又好舊
吓 住過幾次冇乜野
六國
其實本身間酒店都舊
不過見佢唔係太貴就諗住試吓
上個月同男朋友去
自己一個去到已經feel到走廊有嘢
咁我本身都唔係話好驚
但係係房等緊男朋友嘅期間一路都好唔舒服
同埋好撚凍 用啲被包住自己都係勁凍
之後佢嚟到都feel到 但係嗰陣大家都冇講
當晚大家都瞓得麻麻地
第二朝男朋友覺得更加唔舒服
跟住morning q扑扑下 男朋友feel到佢哋望住
之後即刻搵張被包住自己繼續砌
Check out之後講返
成間酒店勁多污糟野
利申:我本身睇唔到嘅 但係feel到
男朋友好容易就睇到
我都經常去
有一次唔知係咪撞野 半夜無啦啦發燒 又屙又嘔(真係邊痾邊嘔嗰隻) 同埋嗰度d冷氣係好撚on9 成日較唔到 凍到仆街
但邪野真係無聽人講過 好想聽下
上次去半島好似奶奶地嘢
最後因為覺得自己比咗咁撚多錢唔會有嘢(窮撚)
所以冇理到
就咁同酒店講話要月租就得,佢會教你搵租務部,我最近租果陣每個月12800,優惠完左14800,差唔多400呎,有廚具煮食

成間酒店的滿意,係租務部條八婆又冇禮貌又討厭,我估得佢一個做租務,因為次次都係佢,條八婆真係好討厭好乞人憎
梗係朗豪坊Cordis

有入無出嘅酒店
冇人放鬼圖 我真係好驚訝
唔知算唔算邪野 咁間房近窗邊有塊全身鏡
咁個陣個女瞓咗 我去沖涼 沖沖下個女突然喊得好勁
咁嗱嗱聲出去喇 跟住氹極都氹唔到
之後聽到有人好大力咁撞塊鏡
嚇到我即刻帶埋個女check out
隔離有天后廟都咁邪?
我覺得小甜甜裝修真係唔算舊
對比起荃灣動物酒店個d算好新
Btw 如果講你呢種感應
我係旺角一間酒店試過
澳門氹仔執左個間最猛
想知多d 上星期去12點幾聽到女人喊聲 初頭以為係淫叫聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞